Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: 53 νεκροί στο Τσερνίχιβ τις τελευταίες 24 ώρες – 52 παιδιά νεκρά την Τρίτη

Πόλεμος στην Ουκρανία: 53 νεκροί στο Τσερνίχιβ τις τελευταίες 24 ώρες – 52 παιδιά νεκρά την Τρίτη

Πηγή Φωτογραφίας: AP

Μόνο την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022, τα Ηνωμένα Έθνη κατέγραψαν 726 νεκρούς, εκ των οποίων οι 52 ήταν  παιδιά.

Οι απώλειες αμάχων πολέμου αυξάνονται δυστυχώς μέρα με τη μέρα στην Ουκρανία, καθώς οι διαπραγματεύσεις ακόμη δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα.

Εγκλήματα πολέμου κατά αμάχων

Μία ημέρα μετά την επίθεση στο δημοτικό θέατρο της Μαριούπολης, όπου 1.000 και πλέον άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο καταφύγιο κάτω από αυτό, ο Φεντόροφ, προχώρησε στο ποιο σκληρό video από την έναρξη του πολέμου.

Μια σύνθεση της ζωής στην βομβαρδισμένη από τους Ρώσους Ουκρανία, πριν και μετά την 24η Φεβρουαρίου, με τη λύπη και τον όλεθρο του πολέμου να διαδέχεται τη χαρά.

Οι εικόνες των κατεστραμμένων κτιρίων και των αθώων θυμάτων αυτής της παράνομης στρατιωτικής επιχείρησης διαδέχονται στο video η μία την άλλη καταιγιστικά και έχουν ένα στόχο: Να συγκινήσουν τη Δύση και το ΝΑΤΟ, ζητώντας εκ μέρους της κυβέρνησης του Βολοντίμιρ Ζελένσκι να κλείσει ο εναέριος χώρος πάνω από την Ουκρανία.

Σύμφωνα με την ουκρανική κυβέρνηση, στη Μαριούπολη και στο Χάρκοβο, μόνο έχουν σκοτωθεί 3.000 άνθρωποι, από την έναρξη της ρωσικής εισβολής. Statistic: Number of civilian casualties in Ukraine during Russia's invasion verified by OHCHR as of March 15, 2022 | Statista

Μόνο την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022, τα Ηνωμένα Έθνη κατέγραψαν 726 νεκρούς, εκ των οποίων οι 52 ήταν παιδιά.

Από τους βομβαρδισμούς στο Τσερνίχιβ, μόνο  τις τελευταίες 24 ώρες, σκοτώθηκαν 53 άμαχοι πολίτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments