Αθλητισμός

Σάκκαρη: Με τον “αέρα” του [Νο 5] περιμένει τη Μπαντόσα

Σάκκαρη: Με τον “αέρα” του [Νο 5] περιμένει τη Μπαντόσα

Πηγή Φωτογραφίας: BNP Paribas Open

Η πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στα ημιτελικά του Indian Wells χάρισε δύο θέσεις στην Ελληνίδα τενίστρια που βρίσκεται στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης. Τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/3) αντιμετωπίζει την Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα (Νο 7)

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Ελενα Ριμπάκινα και εξασφάλισε την άνοδο της στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, την υψηλότερη θέση που έχει πάρει στην καριέρα της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεπέρασε την Κόνταβεϊτ και έχει την ευκαιρία να “σκαρφαλώσει” δύο και τρεις θέσεις πιο ψηλά έως το τέλος του τουρνουά Indian Wells. Αν καταφέρει να προκριθεί στον τελικό , πιθανότατα θα βρεθεί στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ τυχόν κατάκτηση του τροπαίου θα την ανεβάσει στο Νο 2! Στο ξεκίνημα του τουρνουά που γίνεται στη Καλιφόρνια, η Σάκκαρη βρισκόταν στο Νο 7.

Ο ημιτελικός απέναντι στην Πάουλα Μπαντόσα (Νο 7) έχει προγραμματιστεί για τα ξημερώματα (05.00) του Σαββάτου. “Αύριο θα είναι ένα ματς μεταξύ δύο μαχητριών. Τη σέβομαι πραγματικά και ελπίζω να έχουμε ένα καλό παιχνίδι” είπε η Μπαντόσα ενόψει της αναμέτρησής της με την Σάκκαρη. 

Οι δύο αθλήτριες συναντήθηκαν τελευταία φορά στο WTA Finals που έγινε στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικό τον περασμένο Δεκέμβριο. Η Ισπανίδα επικράτησε με  7-6, 6-4 και λίγες μέρες αργότερα κατέκτησε τον τίτλο.

Στον άλλο ημιτελικό που θα ξεκινήσει νωρίτερα, θα αναμετρηθούν δύο πολύ φορμαρισμένες τενίστριες, η Σιμόνα Χάλεπ και η Ίγκα Σφιόντεκ,

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments