Αθλητισμός

Τσάμπιονς Λιγκ: Η κλήρωση των προημιτελικών

Τσάμπιονς Λιγκ: Η κλήρωση των προημιτελικών

Πηγή Φωτογραφίας: The Independent

Δύο παλιοί γνώριμοι , Γκουαρντιόλα και Σιμεόνε , με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα θα βρεθούν αντίπαλοι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι αντιμετωπίζει την πολυνίκη Ρεάλ στα προημιτελικά του Champions League. Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου τίθεται αντιμέτωπη με τη Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα.

Με την κόντρα του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να ξεχωρίζει διεξήχθη η κλήρωση των προημιτελικών του Champions League. Η Ατλέτικο θα επιστρέψει στην πόλη όπου εξασφάλισε το “εισιτήριο” γι’ αυτήν τη φάση, για να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σπουδαία η αναμέτρηση και της Τσέλσι με τη Ρεάλ, της νυν κατόχου του τροπαίου με την πολυνίκη στη διοργάνωση, ζευγάρι που πέρυσι συναντήθηκε ένα γύρο αργότερα. Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα. Η έκπληξη των οκτώ, η Βιγιαρεάλ, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπάγερν.

Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 5 και 6 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 12 και 13 Απριλίου. Οι ημιτελικοί θα αρχίσουν στις 26 και 27 Απριλίου και οι δεύτεροι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 4 Μαΐου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 28 Μαΐου, στο “Σταντ ντε Φρανς” του Παρισιού.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

  1. Τσέλσι – Ρεάλ
  2. Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο
  3. Βιγιαρεάλ – Μπάγερν
  4. Μπενφίκα – Λίβερπουλ

*Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται στην έδρα της πρώτης ομάδας

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Μάντσεστερ Σίτι ή Ατλέτικο – Τσέλσι ή Ρεάλ

Μπενφίκα ή Λίβερπουλ-  Βιγιαρεάλ ή Μπάγερν

Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται στην έδρα της πρώτης ομάδας

Ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού θα είναι τυπικά γηπεδούχος στον τελικό του “Σταντ ντε Φρανς”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments