Trash

Το Netflix συνεχίζει και τέταρτη σεζόν με το ριάλιτι Too Hot To Handle με τα ζευγάρια να ανυπομούν να μπούν

Το Netflix συνεχίζει και τέταρτη σεζόν με το ριάλιτι Too Hot To Handle με τα ζευγάρια να ανυπομούν να μπούν
Το TOO Hot To Handle στο Netflix ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν.

Δεκατέσσερα κορίτσια και αγόρια που έχουν εμμονή στο σεξ επιλέχθηκαν θα πάρον μέρος στο ριάλιτι του Netflix,  Too Hot To Handle  που συνεζίσει και τέταρτη σεζόν. Οι πάικτες επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 5.000 καυτά άτομα πιστευόντας ότι θα συγκρατηθούν και δεν θα λυγίσουν.

Όλοι είχαν την εντύπωση ότι πήραν μέρος σε ένα ψεύτικο σόου γνωριμιών, αλλά δεν άργησε να εμφανιστεί η αγαπημένη σε όλους Lana, για να ανακοινώσει τα άσχημα νέα που θα έπρεπε να κρατήσουν τις σχέσεις τους πλατωνικές.

Το Netflix έχει κλείσει μια ολοκαίνουργια πολυτελή βίλα στο Turks & Caicos για τους άτακτους.  Ο γίγαντας του streaming δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά μια πηγή είπε ότι οι θεατές θα την έχουν σύντομα΄

Σε δηλωσή τους χαρακτηριστικά είπαν:  «Η τρίτη σεζόν ήταν μια τεράστια επιτυχία για το Netflix με τα ζευγάρια να έχουν τεράστιες ορμές. Έσπασαν τον κανόνα του hands-off μέσα σε λίγα λεπτά.

«Αλλά φαίνεται ότι η τέταρτη σεζόν θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο κορυφαία»

Οι διαγωνιζόμενοι θα ελπίζουν να ακολουθήσουν τα βήματα της Chloe Veitch. Μπορεί να έχασε τον έρωτα της ζωής της, αλλά η περσινή νικήτρια απέκτησε ρόλο ως τηλεπαρουσιάστρια. Μάλιστα η Chloe αποκάλυψε ότι κόντεψε να κλείσει ως παρουσιάστρια σε άλλη εκπομπή ζευγαριών.

Ποιοι είναι οι κανόνες για το Too Hot To Handle;

Οι κανόνες ελέγχονται από μια συσκευή τύπου Alexa που ονομάζεται Lana – και εδώ είναι:

  • Όχι φιλιά
  • Όχι  χάδια σε ευαίσθητα σημεία
  • Όχι σεξ
  • Καμία σόλο-αυτο-ικανοποίηση κανενός είδους

Τα βαριά πρόστημα

Εάν συμμετέχουν σε σεξουαλική πράξη οποιουδήποτε είδους, πληρώνουν μεγάλο τίμημα – κυριολεκτικά.

Το φιλί κοστίζει 3.000 $ (2,4 χιλιάδες £) Το στοματικό  κοστίζει 6.000 $ (4,8 χιλιάδες £) Το σεξ κοστίζει 20.000 $ (16.000 £)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments