Trash

Η αδελφή του Mad Clip με νέο τραγούδι, και γίνεται viral στο Tik Tok

Η αδελφή του Mad Clip με νέο τραγούδι, και γίνεται viral στο Tik Tok

Πηγή Φωτογραφίας: Live-Sports365

Τα χνάρια του αδικοχαμένου αδερφού της, Mad Clip φαίνεται πως ακολουθεί η μικρή αδερφή του, Άσπα.

O Mad Clip μπορεί να έφυγε από τη ζωή για να ξεκινήσει ένα νέο μεγάλο ταξίδι και μην έχουμε στα αυτιά νέα ακούσματα από εκείνον, ωστόσο από ότι φαίνεται το όνομα του δε θα σβήσει έτσι απλά. Η αδερφή του Άσπα ετοιμάζεται να βαδίσει στα χνάρια του και να κρατήσει την παράδοση.

Ειδικότερα η μικρότερη αδελφή του έκανε ένα tik tok βίντεο με το οποίο, άφησε να ακουστούν οι στίχοι από το τραγούδι, που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει. Δεν ξέρουμε αν θα φέρει την υπογραφή του mad clip καθώς το πρώτο κομμάτι, που γράφτηκε μετά τον θάνατο του είναι ήδη στα ραδιόφωνα.

Ακούστε το νέο της song

@aspa.official Όλα στάχτη! #fyp #mpesfy #foryoupage #aspa #stahti #goldenrecords #tiktokgreece #greekmusic #viral #trend #studio #xyzbca #soon #denmenoiazei ♬ πρωτότυπος ήχος – Aspa.Official

Οι περισσότεροι από τους χρήστες της πλατφόρμας, άφησαν θετικά σχόλια για το τραγούδι της. Η κοπέλα δεν είναι άγνωστη στους θαυμαστές της τραπ σκηνής, αφού στο παρελθόν, ο Madclip είχε «συστήσει» στο κοινό του μέσα από ένα βίντεο.

O τραγικός θάνατός του

Υπενθυμίζεται, ότι ο 34χρονος, τράπερ έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της 2ης Σεπτεμβρίου, μετά από τροχαίο δυστύχημα, στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής. To αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, που όπως διαπιστώθηκε είναι ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο 34χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments