Διεθνή

Κλίντον και Μπους σε Ουκρανική εκκλησία στο Σικάγο [vid]

Κλίντον και Μπους σε Ουκρανική εκκλησία στο Σικάγο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ThessNews

Οι δύο πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ, απέθεσαν στην Ουκρανική Καθολική Εκκλησία του Άγιου Βλαδίμηρου,  από ένα μπουκέτο με κίτρινα ηλιοτρόπια, το εθνικό λουλούδι της Ουκρανίας.

Μια Ουκρανική εκκλησία στο Σικάγο επισκέφθηκαν οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους και ο Μπιλ Κλίντον, σε μία κίνηση συμβολική, προκειμένου να «δείξουν αλληλεγγύη στον λαό της Ουκρανίας» που  συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη μετά την εισβολή της Ρωσίας. ΗΠΑ: Κλίντον και Μπους επισκέφθηκαν ουκρανική εκκλησία στο Σικάγο

Και οι δύο πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ, ανάρτησαν στο Twitter video από την επίσκεψή τους στην Ουκρανική Καθολική Εκκλησία του Άγιου Βλαδίμηρου, όπου ο καθένας κρατούσε να αποθέσει από ένα μπουκέτο με κίτρινα ηλιοτρόπια, το εθνικό λουλούδι της Ουκρανίας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τοις, προς τη φλεγόμενη χώρα και τον λαό της, με αυτόν τον συμβολικό τρόπο.
Μήνυμα στήριξης Κλίντον και Μπους στην Ουκρανία: Επισκέφθηκαν μαζί ουκρανική εκκλησία στο Σικάγο [βίντεο] - iefimerida.gr

Δείτε τα video στις αναρτήσεις τους

«Η Αμερική στέκεται ενωμένη με τον λαό της Ουκρανίας στον αγώνα του για ελευθερία και ενάντια στην καταπίεση», έγραψε η Κλίντον στο Twitter.

«Η Αμερική στέκεται αλληλέγγυα με τον λαό της Ουκρανίας καθώς αγωνίζεται για την ελευθερία του και το μέλλον του», σύμφωνα με ένα tweet από το Προεδρικό Κέντρο Τζορτζ Μπους.

Οι δύο πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ, όπως φαίνεται στα video, που ανάρτησαν από την επίσκεψή τους στην Ουκρανική Καθολική Εκκλησία του Άγιου Βλαδίμηρου,  κρατούσαν και απέθεσαν από ένα μπουκέτο με κίτρινα ηλιοτρόπια, το εθνικό λουλούδι της Ουκρανίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments