Αθλητισμός

ΟΥΕΦΑ: “Παράθυρο” για μεταγραφές Ρώσων και Ουκρανών

ΟΥΕΦΑ: “Παράθυρο” για μεταγραφές Ρώσων και Ουκρανών

Πηγή Φωτογραφίας: twitter

Η ΟΥΕΦΑ δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες που συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, να χρησιμοποιήσουν μέχρι δύο ποδοσφαιριστές από τη Ρωσία και την Ουκρανία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ΟΥΕΦΑ προχώρησε σε μια πολύ σημαντική αλλαγή που ίσως βοηθήσει σημαντικά τις ομάδες που συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων είναι και ο ΠΑΟΚ.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι επιτρέπει στους συλλόγους που συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις να αποκτήσουν και να χρησιμοποιήσουν μέχρι δύο ποδοσφαιριστές, από τη Ρωσία και την Ουκρανία, αρκεί να τους δηλώσουν έως την 1η Απριλίου. Οι παίκτες αυτοί πρέπει να έχουν κερδίσει την ελευθέρα τους – μέχρι το τέλος της περιόδου – από την ΦΙΦΑ.

Μέσα στις ομάδες που επωφελούνται από αυτό το “παράθυρο” είναι και ο ΠΑΟΚ, που συνεχίζει στα προημιτελικά του Europa Conference League. O “Δικέφαλος” ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βιτάο, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Με αυτή τη συνθήκη, ο 22χρονος στόπερ μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Λουτσέσκου και για τις αναμετρήσεις με τη Μαρσέιγ, στις 7 και τις 14 Απριλίου, αν φυσικά αποκτηθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments