Αθλητισμός

«Παράνομη η συμμετοχή του Κριχόβιακ με ΠΑΟΚ»

«Παράνομη η συμμετοχή του Κριχόβιακ με ΠΑΟΚ»
Βλέπουν... φαντάσματα οι Ρώσοι και κάνουν λόγο για μη νόμιμη συμμετοχή του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στο κυριακάτικο (20/3) ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Για το θέμα αυτό, μάλιστα, υπήρξε ρεπορτάζ του αρχισυντάκτη της ρωσικής αθλητικής εφημερίδας «Sport Express», Αλεκσάντερ Μπομπρόβ, ο οποίος ανέφερε «πώς είναι δυνατόν η ΑΕΚ να χρησιμοποίησε τον Κριχόβιακ και γιατί ο Πολωνός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο;».

Ο Μπομπρόβ ανέφερε ότι ο Κριχόβιακ δεν μπορούσε να παίξει την Κυριακή και όλα αυτά λόγω της μη επιβεβαίωσης του δανεισμού στην Ελλάδα την ημέρα του αγώνα επισημαίνοντας ότι η Ρωσική Πρέμιερ Λιγκ την παρέλαβε μόλις τη Δευτέρα.

Πάντως, δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία πως η ΑΕΚ φρόντισε για όλα τα τυπικά πριν παρουσιάσει επίσημα τον Κριχόβιακ και χρησιμοποιήσει τον παίκτη. Επίσης, ο αρχισυντάκτης της ρωσικής εφημερίδας στη σύντομη δημοσίευσή του δεν χρησιμοποιεί συγκεκριμένα επιχειρήματα που θα μπορούσαν να αποδείξουν ότι ο Κριχόβιακ δεν μπορούσε να παίξει την Κυριακή.

Πιθανώς να είναι ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ της καμπάνιας των ρωσικών ΜΜΕ κατά του Πολωνού σταρ που ήταν ένας από τους πρώτους ξένους παίκτες στην RPL που εναντιώθηκε στις ενέργειες του Βλαντιμίρ Πούτιν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments