Αθλητισμός

Ευρωλίγκα: Ο Ολυμπιακός θέλει να σφραγίσει το πλεονέκτημά του

Ευρωλίγκα: Ο Ολυμπιακός θέλει να σφραγίσει το πλεονέκτημά του

Πηγή Φωτογραφίας: YOU TUBE

Η εξασφάλιση θέσης στην πρώτη τετράδα της Ευρωλίγκα που εξασφαλίζει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ "περνάει" για τον Ολυμπιακό από το Μονακό. Σε λίγες ώρες (23/4, 22.00), οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν τη γαλλική ομάδα στην έδρα της και ξέρουν ότι με νίκη θα βρεθούν αγκαλιά με το στόχο τους.

Το πιο καθοριστικό βήμα για την είσοδό του στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Ευρωλίγκα κάνει ο Ολυμπιακός στο Μονακό (22.00), επιδιώκοντας να πετύχει ακόμα μια εκτός έδρας νίκη μετά απ΄αυτή στο Κάουνας.

Το έργο των Πειραιωτών απέναντι στην ομάδα του Μάικ Τζέιμς είναι δύσκολο, οι Μονεγάσκοι είναι δυνατοί στην έδρα τους και κρατάνε “ζωντανό” το κίνητρο της διεκδίκησης μιας θέσης στην οκτάδα, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου. Το θετικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ότι έχει όλους τους παίχτες στη διάθεσή του.

Ο Ολυμπιακός σκοράρει κατά μέσο όρο στη EuroLeague πάνω από 80 πόντους και φυσικά έχει την ποιότητα επιθετικά να ακολουθήσει τη Μονακό σε υψηλό σκορ.

Η Μονακό έχει την κορυφαία επίθεση με 84,1 πόντους, μπροστά ακόμη και από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Επίσης, διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας με εννιά νίκες στα τελευταία 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Εχασε μόνο από την Μπαρτσελόνα.

Στο τελευταίο της ευρωπαϊκό ματς, σημείωσε επιβλητική νίκη, με 102-80 σε βάρος της Εφές, με τον Μάικ Τζέιμς να σταματάει στους 27 πόντους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments