Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο: Έβαλε τα κλάμματα μετά το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Σέρχιο Αραούχο: Έβαλε τα κλάμματα μετά το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Ευρωκίνηση

Σέρχιο Αραούχο: Ο παίκτης της ΑΕΚ ήταν ο μοναδικός που αποθεώθηκε μετά την ήττα του δικέφαλου.

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Σέρχιο Αραούχο μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ.  Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ που αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ομάδας, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη αγωνιστική των play off της Superleague 1.

Το ΟΑΚΑ αποδοκίμασε μετά την ήττα, αφήνοντας εκτός μόνο τον Αργεντινό επιθετικό (και τον νεοφερμένο Κριχόβιακ) από το… μένος για την εμφάνιση της ομάδας. Το γεγονός φαίνεται ότι επηρέασε ακόμη περισσότερο συναισθηματικά τον Αραούχο, ο οποίος και ξέσπασε σε λυγμούς στα αποδυτήρια. Σύμφωνα με την “Ώρα για Σπορ”, οι συμπαίκτες του τον βρήκαν σε άσχημη κατάσταση, να μονολογεί: “Δεν γίνεται να μην μπορούμε να δώσουμε μία χαρά στον κόσμο”.

SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / ΠΑΟ – ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ήττα της ΑΕΚ από τον δικέφαλο

Με την ΑΕΚ να έχει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους, αλλά να μην δημιουργεί κάποια σπουδαία ευκαιρία ξοδεύτηκαν τα πρώτα 45 λεπτά, με τον ΠΑΟΚ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στο παιχνίδι του. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 2ο λεπτό, με τον Αραούχο να σουτάρει στα σώματα και τον Τζαβέλλα μετά από νέο γέμισμα να βρίσκει άσχημα τη μπάλα παρότι ήταν σε ευνοϊκή θέση.

Στο 13′ ο Μάνταλος βρήκε ωραία τον Άμραμπατ, ο οποίος γύρισε για τον Τσούμπερ που δεν πρόλαβε να έρθει σε επαφή με τη μπάλα, ενώ στο 34′ το σουτ του Μαροκινού από περίπου 40 μέτρα δεν αιφνιδίασε τον Πασχαλάκη. Το ίδιο ισχύει και για το μακρινό σουτ του Λέο Ζαμπά στο 43′, με τον Στάνκοβιτς να μπλοκάρει σταθερά, ενώ τελευταία φάση του πρώτου μέρους ήταν το σουτ του Κριχόβιακ από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα να περνά αρκετά πάνω από την εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έδειξε να είναι πιο επικίνδυνος με την ΑΕΚ να παίζει ψηλά και να το πληρώνει. Αρχικά γλίτωσε στο 48′ όταν από δικό της κόρνερ ο Μίτριτσα έφυγε ταχύτατα στην κόντρα και ο Μισελέν με σωτήριο τάκλιν σταμάτησε τον Ρουμάνο.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να απειλεί και στο 60′ ο Στάνκοβιτς έκανε σπουδαία επέμβαση σε προσπάθεια του Τσόλακ μετά από κεφαλιά του Βαρέλα με τον βοηθό να σηκώνει το σημαιάκι, αλλά το replay να δείχνει πως καλυπτόταν ο Κροάτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments