Focus

Το «Αθώο Μυστικό» της υποψήφιας της γαλλικής δεξιάς

Το «Αθώο Μυστικό» της υποψήφιας της γαλλικής δεξιάς

Πηγή Φωτογραφίας: La Depeche - BANKWARS.GR

Η Βαλερί Πεκρές, υποψήφια των Γκωλικών στις επικείμενες γαλλικές προεδρικές εκλογές, μπορεί να μην φαίνεται να περνάει στον δεύτερο γύρο, αλλά οι ψήφοι που φέρεται ότι συγκεντρώνει θα αποτελέσουν σίγουρα μήλον της έριδος για τον κεντρώο Μακρόν και την ακροδεξιά υποψήφια Μαρίν Λε Πεν.

Η Πεκρές, υποψήφια της παραδοσιακής γκωλικής δεξιάς και προσωπική γνώριμη του Κυριάκου Μητσοτάκη, συνοδεύεται από τη φήμη της μαχητικότητας και της επιμονής της. Ιδιαίτερα καλλιεργημένη, αφοσιώνεται συχνά στην ανάγνωση των αγαπημένων της βιβλίων, αλλά, παράλληλα, ασκείται τακτικά για να παραμείνει καλά στην υγεία του.

Το σπορ στο οποίο αρέσκεται να επιδίδεται έχει μάλλον ανδρική οσμή, με βάση τουλάχιστον τις στερεοτυπικές της αντιλήψεις, Το άθλημα αυτό είναι η πυγμαχία. Μάλιστα, δαιμόνιοι ρεπόρτερ στη Γαλλία την είχαν εντοπίσει να προπονείται συχνά και να εξασκείται στην πυγμαχία. Πρόσφατα, οι φήμες είχαν αρχίσει να πυκνώνουν ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια και σε αυτήν ορισμένοι είχαν αποδώσει την αποχή της από την αγαπημένη της πυγμαχία.

Το πρόβλημα υγειάς που αντιμετωπίζει

Η ίδια έσπευσε να διευκρινίσει, χωρίς περιστροφές, ότι ο λόγος που την ώθησε στη διακοπή αυτή δεν είναι οι προεκλογικές της υποχρεώσεις, αλλά ότι πράγματι, πρόκειται για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, ο ιατρικός λόγος, που την ανάγκασε πρόσφατα να κρεμάσει τα γάντια, δεν είναι τόσο σοβαρός.

Όπως η ίδια δήλωσε, δεν υποφέρει από σοβαρό ιατρικό πρόβλημα, αλλά από μια κήλη στην περιοχή του δίσκου και λογαριάζει να επανακάμψει το γρηγορότερο στο αγαπημένο της άθλημα. Συγκεκριμένα, η υποψήφια του ιστορικού ρεύματος της γκωλικής δεξιάς δήλωσε:

«Λατρεύω την πυγμαχία, αλλά δεν το κάνω πια γιατί έχω κήλη δίσκου», προσθέτοντας ότι τρέφει « απίστευτο θαυμασμό» για τις μπόξερ Estelle Mossely και Souleymane Cissokho.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments