Lifestyle

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 172: Ο Λυκούργος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επικείμενη δίκη

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 172: Ο Λυκούργος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επικείμενη δίκη
Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 172: Η Βασιλική θα κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να υπερασπιστεί τον άντρα και πατέρα του παιδιού της και δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει το μέρος το δικό τους.

Η Αρετή έχει μείνει άναυδη με τη συμπεριφορά της Βασιλικής και μοιράζεται τον καημό της με τον Στέφανο και τον Στάθη. Εντωμεταξύ ο Στάθης την προειδοποιεί ότι η δικαστική διαμάχη με τον Φίλιππο δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς πιστεύει πως η Βασιλική θα κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να υπερασπιστεί τον άντρα και πατέρα του παιδιού της και δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει το μέρος το δικό τους.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 172

Η Αρετή πως θα αντιδράσει σε αυτά που της λέει ο Στάθης για την κόρη της; Ο Λυκούργος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επικείμενη δίκη και αποφασίζει να καλέσει ως μάρτυρες υπεράσπισης τη Μαργαρίτα και τον Ιάκωβο.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 172

Ένα ερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται στην καρδιά της Μάνης, την Αρεόπολη. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς, μια δραστηριότητα που κανείς και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει. Η ιστορία µας ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα, όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να πάει να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της, Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα όμως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με το θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται. Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς, ο γδικιωµός (εκδίκηση) στήνει καρτέρι στον έρωτα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments