Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδας: Συναγερμός – Θετικοί στον κορωνοϊό Ρουμάνοι που έπαιξαν στο φιλικό

Εθνική Ελλάδας: Συναγερμός – Θετικοί στον κορωνοϊό Ρουμάνοι που έπαιξαν στο φιλικό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Οι Ρουμάνοι παίκτες διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, λίγες ώρες μετά τη φιλική αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδας

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν τέσσερις παίκτες της Εθνικής Ρουμανίας κι ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου, λίγες μόνο ώρες μετά το  φιλικό με την Εθνική Ελλάδας.

Αποχώρησαν από το προπονητικό camp της ομάδας πριν από το φιλικό κόντρα στο Ισραήλ που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (29/03).

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρουμανίας ανακοίνωσε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (26/03) πώς τέσσερις παίκτες της, εκ των οποίων οι τρεις αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κόντρα στην Εθνική μας, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Οι νοσούντες  αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο της ομάδας τρεις ημέρες πριν από τη φιλική αναμέτρηση με το Ισραήλ και τέθηκαν σε απομόνωση.

Πρόκειται για τους μέσους: Ραζβάν Μαρίν, Αλεξάντρου Μιτρίτσα, Ντέϊαν Σορέσκου και τον Φλορίν Τανάσε.

Τρεις από τους τέσσερις, με εξαίρεση τον Σορέσκου που έμεινε στον πάγκο, έπαιξαν το βράδυ της Παρασκευής στο 0-1 κόντρα στην Εθνική μας ομάδα.

πηγή φώτο: Eurokinissi

Η ανακοίνωση των Ρουμάνων

«Μετά τον έλεγχο PCR, 4 παίκτες της εθνικής ομάδας βρέθηκαν θετικοί, μαζί με ένα μέλος του προσωπικού. Όλες οι δοκιμές PCR πριν από την έναρξη της κατασκήνωσης ήταν αρνητικές.

Έτσι, οι Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu και Florin Tănase, μαζί με τον Florin Constantinovici, βγήκαν από το πρόγραμμα και απομονώθηκαν.

Παράλληλα, αρκετοί παίκτες εξακολουθούν να υποφέρουν από συμπτώματα αναπνευστικής νόσου ή γρίπης και δεν μπορούν να προπονηθούν κανονικά.

Συνολικά, περιπτώσεις COVID, γρίπης και ίωσης, μια πρωτοφανής κατάσταση τουλάχιστον στην πρόσφατη ιστορία των τρικολόρ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Claudiu Petrila (CFR Cluj), ο οποίος βρισκόταν στην προπόνηση της Ρουμανίας U21 στο Buftea, και ο Darius Olaru (FCSB) κλήθηκαν επειγόντως.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments