Αθλητισμός

Ευρωμπάσκετ: Έγινε το πρώτο βήμα μεταξύ των Αντετοκούνμπο και της Εθνικής

Ευρωμπάσκετ: Έγινε το πρώτο βήμα μεταξύ των Αντετοκούνμπο και της Εθνικής

Πηγή Φωτογραφίας: to10.gr

Ευρωμπάσκετ: Έγινε το πρώτο βήμα μεταξύ των Αντετοκούνμπο και της Εθνικής προκειμένου να ενισχύσουν την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ.

Μέσα στο σχεδιασμό της Εθνικής Ανδρών για το ευρωμπάσκετ ήταν και η ενίσχυση με τους Αντετοκούνμπο. Για τον λόγο αυτό υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι προχώρησαν στην συνάντηση με τον Θανάση και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο GM της Εθνικής Ανδρών Νίκος Ζήσης και o υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων Δήμος Ντικούδης συνάντησαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι, ενώ υπήρξε και παρέμβαση μέσω βιντεοκλήσης του Δημήτρη Ιτούδη και το πρώτο βήμα για να δώσουν το «παρών» στο προσεχές Ευρωμπάσκετ (1-17 Σεπτεμβρίου) έγινε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΕΟΚ:

«Στο Μιλγουόκι ταξίδεψαν ο GM της Εθνικής Ανδρών Νίκος Ζήσης και o υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων Δήμος Ντικούδης, προκειμένου να συναντήσουν και να συζητήσουν από κοντά με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική Ανδρών έχει ένα πολύ «γεμάτο» πρόγραμμα τους επόμενους μήνες και μετά τη συμφωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος θα την καθοδηγήσει, αρχίζουν οι επαφές με τους αθλητές για να συζητηθεί η φιλοσοφία, οι στόχοι και φυσικά το πρόγραμμα.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα, με την… εξ αποστάσεως παρέμβαση και του Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος μίλησε με τους παριστάμενους και έγιναν οι πρώτες συστάσεις σε ό,τι αφορά το πώς σκέφτονται όλοι όσα ακολουθούν.

Ολοι συμφώνησαν στην ανάγκη διαρκούς επαφής, τονίζοντας τη χρησιμότητα της δια ζώσης… εναρκτήριας συνάντησης που έγινε στις ΗΠΑ, με στόχο τον άρτιο συντονισμό των προγραμμάτων και καθολική επιθυμία να είναι όλοι μαζί στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού που έρχονται».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments