Διεθνή

Ουκρανία: Τρόμος στο Χάρκοβο – Χτυπήθηκε πυρηνική εγκατάσταση – “Σφυροκόπημα” της Λβιβ

Ουκρανία: Τρόμος στο Χάρκοβο – Χτυπήθηκε πυρηνική εγκατάσταση – “Σφυροκόπημα” της Λβιβ

Πηγή Φωτογραφίας: newsunseen

Ουκρανικές πηγές ενημέρωσαν ότι ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν μια πυρηνική ερευνητική εγκατάσταση στην πόλη Χάρκοβο!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται έναν μήνα μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, οι πολεμικές επιχειρήσεις με πολλές πόλεις να βρίσκονται υπό πολιορκία και τα χτυπήματα να γίνονται σε στρατηγικής σημασίας στόχους .

Αργά το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό από ουκρανικές πηγές ότι ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν μια πυρηνική ερευνητική εγκατάσταση στην πόλη Χάρκοβο!

«Αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο να εκτιμηθεί το εύρος των ζημιών λόγω των εχθροπραξιών που δεν σταματούν στην περιοχή της πυρηνικής εγκατάστασης», λέει η ανάρτηση από το ουκρανικό κοινοβούλιο, που επικαλείται την κρατική ρυθμιστική αρχή επιθεώρησης των πυρηνικών.

“Σφυροκοπείται ” η Λβιβ

Στο μεταξύ, το Λβιβ στη δυτική Ουκρανία βρέθηκε το Σάββατο στο στόχαστρο ρωσικών βομβαρδισμών, μεταξύ αυτών δύο που έπληξαν μια αποθήκη καυσίμων και προκάλεσαν τον τραυματισμό πέντε ανθρώπων, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ένα ακόμα χτύπημα στη Λβιβ καταγγέλλει ο δήμαρχος της πόλης, Andriy Sadovy, ο οποίος έγραψε στο Twitter πως σημειώθηκε «νέα επίθεση με ρουκέτες» στην πόλη του, η οποία προκάλεσε νέες εκρήξεις.

Αυτή αποτελεί τη δεύτερη επίθεση με ρουκέτες που σημειώνεται στην πόλη της δυτικής Ουκρανίας, κοντά στα σύνορα με την Πολωνία, μέσα σε λίγες ώρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments