Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: Κρεμλίνο σε Μπάιντεν για τον “χασάπη” Πούτιν

Πόλεμος στην Ουκρανία: Κρεμλίνο σε Μπάιντεν για τον “χασάπη” Πούτιν
Τέτοιες προσωπικές προσβολές στενεύουν το παράθυρο ευκαιρίας για τις διμερείς μας σχέσεις απάντησε ο Πεσκόφ στον χαρακτηρισμό που απέδωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στον Ρώσο ομόλογό του

Οι προσωπικές προσβολές του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προς τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στενεύουν το παράθυρο ευκαιρίας για τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον, δήλωσε το Σάββατο στο TASS ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Παρόλα αυτά, ένας ηγέτης κράτους πρέπει να διατηρεί την ψυχραιμία του», δήλωσε ο Πεσκόφ σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό “χασάπης” του αμερικανού προέδρου προς τον Ρώσο ομόλογό του. 

«Και, φυσικά, κάθε φορά τέτοιες προσωπικές προσβολές στενεύουν το παράθυρο ευκαιρίας για τις διμερείς μας σχέσεις υπό τη σημερινή [αμερικανική] κυβέρνηση. Είναι απαραίτητο να το γνωρίζουν όλοι αυτό», τόνισε ο Πεσκόφ.

Είναι περίεργο να ακούει κανείς κατηγορίες κατά του Πούτιν από τον Μπάιντεν, ο οποίος κάλεσε σε βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας, σκοτώνοντας ανθρώπους, δήλωσε ακόμα ο Πεσκόφ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments