Αθλητισμός

ΑΕΚ: “Ο Ενρίκες υποψήφιος αν δεν έρθει ο Σάντος”

ΑΕΚ: “Ο Ενρίκες υποψήφιος αν δεν έρθει ο Σάντος”

Πηγή Φωτογραφίας: NOTICIAS AO MINUTO

Σε δημοσίευμα της O' Jogo, αναφέρεται το όνομα του Ζοάο Ενρίκες ως υποψήφιου για το "τιμόνι" της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ, αν δεν καρποφορήσει η προσπάθεια της "Ενωσης" για τον Φερνάντο Σάντος.

Περιμένοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση του Φερνάντο Σάντος, στην ΑΕΚ δέχονται βροχή προτάσεων για τεχνικούς . Μια από αυτές, σύμφωνα με την “O’ Jogo” , έχει ξεχωρίσει και αφορά στο πρόσωπο του Ζοάο Ενρίκες.

Σε δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας επιβεβαιώνεται η μεγάλη επιθυμία της ΑΕΚ να συνάψει συμφωνία με τον Φερνάντο Σάντος, ταυτόχρονα όμως επισημαίνεται ότι εξετάζεται κι άλλος προπονητής από την ίδια χώρα: ”Ο Σάντος δεν είναι η μοναδική επιλογή της ΑΕΚ, η οποία σκέφτεται έναν ακόμη Πορτογάλο για την επόμενη σεζόν. Είναι ο Ζοάο Ενρίκες, ο οποίος είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή”.

Ο 49χρονος Ενρίκες αποχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο από τον πάγκο της Μορεϊρένσε, μένοντας μόλις για έξι μήνες εκεί, με την ομάδα να βρίσκεται τότε στη 16η θέση και να έχει απολογισμό 1 νίκη, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες στο πρωτάθλημα. Πέρυσι εργάστηκε στη Βιτόρια Γκιμαράες ενώ θήτευσε επίσης στους πάγκους των Σάντα Κλάρα, Πάσος Φερέιρα και Λεϊσόες.

Από την ΑΕΚ γίνεται γνωστό ότι ο Πορτογάλος έχει όντως προταθεί  όμως δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επαφή, ούτε μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις καλές εναλλακτικές λύσεις που έχουν υπόψιν τους οι άνθρωποι της ομάδας, στην περίπτωση που ναυαγήσει η υπόθεση Σάντος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments