Αθλητισμός

Μαυροβούνιο Ελλάδα: Νέο φιλικό για την εθνική σήμερα – Τι ώρα και σε ποιο κανάλι

Μαυροβούνιο Ελλάδα: Νέο φιλικό για την εθνική σήμερα – Τι ώρα και σε ποιο κανάλι

Πηγή Φωτογραφίας: zougla.gr

Μαυροβούνιο Ελλάδα: H Εθνική ομάδα δίνει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με τον νέο προπονητή Γκουστάβο Πογέτ.

Νέο τεστ για την Ελλάδα σήμερα κόντρα στο Μαυροβούνιο στο στάδιο της Ποντγκόριτσα. Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη φιλική αναμέτρηση της Δευτέρας (28/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1HD, OPEN TV, LIVE SPORT24) κόντρα στο Μαυροβούνιο με τον Γκουστάβο Πογέτ να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Μετά τα θετικά στοιχεία που έδειξε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, απέναντι στη Ρουμανία, ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει να δει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση, απέναντι σε μια ιδιαίτερα μαχητική ομάδα.

Το πλάνο του Πογέτ

Χωρίς να έχει δείξει κάτι συγκεκριμένα, ο Πογέτ, την εστία της Εθνικής θα υπερασπιστεί ο Βλαχοδήμος ή ο Πασχαλάκης, ενώ τη θέση του δεξιού μπακ διεκδικούν Ρότα και Λύρατζης. Αριστερά θα ξεκινήσει ο Τσιμίκας, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μαυροπάνος και Χατζηδιάκος

Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής αναμένεται να βρεθούν οι Σιώπης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, όμως διεκδικούν θέση οι Μπακασέτας και Αλεξανδρόπουλος. Αριστερό εξτρέμ θα ξεκινήσει ο Πέλκας, στα δεξιά θα βρεθεί ο Λημνιός και στην κορυφή «παίζεται» μεταξύ του Γιακουμάκη ή Παυλίδη.

Το δελτίο τύπου της προπόνησης

“Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο City Stadium της Ποντγκόριτσα για τον φιλικό αγώνα με το Μαυροβούνιο, ο οποίος ο δεύτερος στην ιστορία των δύο ομάδων.

Σε αυτή συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί από τον κ. Πογέτ στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος”.

Δείτε video από την προπόνηση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments