Πολιτική

Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης πέρασε και δεν ακούμπησε από τη Σύνοδο Κορυφής

Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης πέρασε και δεν ακούμπησε από τη Σύνοδο Κορυφής
Χαρίτσης: Κριτική για τη στάση του πρωθυπουργού στη Σύνοδο Κορυφής άσκησε ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Χαρίτσης.

Κριτική για τη στάση του πρωθυπουργού στη Σύνοδο Κορυφής άσκησε ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Χαρίτσης. “Ο κ. Μητσοτάκης πέρασε και δεν ακούμπησε από τη Σύνοδο Κορυφής” αναφέρει χαρακτηριστικά.

“Αντί να αξιοποιήσει την αποφασιστική στάση των δύο χωρών”, “ο κ. Μητσοτάκης δεν αναζήτησε συμμαχίες με τις προοδευτικές κυβερνήσεις του Ευρωπαϊκού νότου, δεν διεκδίκησε, και εν τέλει δεν κατάφερε κάτι για τη χώρα μας” υπογραμμίζει ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Χαρίτσης.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρίτση, “αυτή όμως είναι η πολιτική της κυβέρνησής του εδώ και μήνες. Αρχικά αδιαφόρησε για την ακρίβεια, στη συνέχεια μας διαβεβαίωνε ότι οι αυξήσεις είναι παροδικές και τώρα αρκείται στο να κάνει τα ελάχιστα δυνατά” σχολιάζει χαρακτηριστικά ο τομεάρχης Ανάπτηξης κι Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

“Η παρούσα κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει πολλά. Γιατί δεν θέλει να κάνει τίποτα” συνεχίζει ο τομεάρχης Ανάπτυξης, αντιπαραβάλλοντας: “Εδώ και μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει καταθέσει μέτρα σύγκρουσης με τον πυρήνα του προβλήματος: μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, αύξηση του κατώτατου μισθού, φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας και αναδιανομή τους σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, πλαφόν στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας” σχολίασε ο κ. Χαρίτσης.

“Η χώρα χρειάζεται μία νέα αρχή πριν να είναι πολύ αργά. Με μια κυβέρνηση που θα έχει και τη βούληση και το σχέδιο να αντιμετωπίσει την ακρίβεια, να προστατεύσει την κοινωνία και να θωρακίσει την οικονομία”, κατέληξε ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments