Πολιτική

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ιδρύει πολιτική κίνηση

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ιδρύει πολιτική κίνηση

Πηγή Φωτογραφίας: Ευρωκίνηση

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ο ανεξάρτητος βουλευτής πρόκειται να ιδρύσει μία νέα πολιτική κίνηση με το όνομα «Εθνική Συμφωνία».

Ιδρύει νέα πολιτική κίνηση ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Το όνομα της νέας κίνηση θα είναι «Εθνική Συμφωνία». Όπως είχε γράψει από την Κυριακή το «ΘΕΜΑ», τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν, κατά τα φαινόμενα, στις αρχές Απριλίου στην Αθήνα.

Πιθανότερη ημερομηνία είναι η 5η Απριλίου, από το ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός. Ο ίδιος θα απευθύνει προσκλητήριο σε όποιον βρίσκεται εκτός ΝΔ και κινείται στον φιλελεύθερο-συντηρητικό χώρο.

Ποιοι είναι οι προσκεκλημένοι

Το προσκλητήριο απευθύνεται, μεταξύ άλλων, και στον Θάνος Τζήμερο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το παρών στο κεντρικό ξενοδοχείο που θα γίνει η παρουσίαση, μιας και οι τρεις φαίνεται να έχουν στα σπάργανα εκλογική συνεργασία.

Προσκεκλημένα πάντως θα είναι στελέχη που προέρχονταν από τη ΝΔ και πλέον είναι εκτός, ακόμα και παλιοί «καραμανλικοί», ενώ ο ίδιος έχει πέριξ του έναν πυρήνα ανθρώπων που θα αποτελέσουν και μαγιά της πολιτικής αυτής κίνησης.

Ευρωπαϊκές γέφυρες χτίζει ο Μπογδάνος

Ο κ. Μπογδάνος, πάντως, χτίζει και ευρωπαϊκές γέφυρες για τον νέο σχηματισμό, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στις Βρυξέλλες ως ομιλητής σε συνέδριο που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκή Συντηρητικό Κόμμα (ECR) και το αμερικανικό think tank Edmund Burke Foundation.

Στις Βρυξέλλες ο κ. Μπογδάνος είδε και τον Ουκρανό πρέσβη στην Ε.Ε., ενώ έκανε και επαφές με στελέχη του ευρύτερου συντηρητικού χώρου. Ο ίδιος, πάντως, σε συνομιλητές του εμφανίζεται υπέρ ενός «κόμματος αξιών», με την «Εθνική Συμφωνία» να είναι το πρόπλασμα αυτού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments