Lifestyle

Elton John: Αποφάσισε να υιοθετήσει ένα ορφανό παιδί από την Ουκρανία

Elton John: Αποφάσισε να υιοθετήσει ένα ορφανό παιδί από την Ουκρανία

Πηγή Φωτογραφίας: Smooth Radio

Elton John: Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ποιο ήταν το εμπόδιο στη διαδικασία και τελικά δεν θα το υιοθετήσει.

Ο Elton John βρέθηκε καλεσμένος στο podcast της Dua Lipa, όπου αποκάλυψε μια ιστορία από το παρελθόν, που του άλλαξε τη ζωή. Ειδικότερα, ο τραγουδιστής μοιράστηκε με τη φίλη του και το κοινό που συντονίστηκε για να τον ακούσει πως το 2009 επιθυμούσε να υιοθετήσει ένα ορφανό αγόρι από την Ουκρανία.

Ο ίδιος και ο σύζυγός του, David Furnish, πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν τη διαδικασία, η οποία όμως δεν μπορούσε να προχωρήσει λόγω της σεξουαλικότητας των δύο συντρόφων. Πιο αναλυτικά, ο John εξήγησε πως είχε την ευκαιρία να περάσει πολύ χρόνο με τον 14 μηνών Lev, ο οποίος έπασχε από τον ιό HIV. “Κρατούσα το μικρό αγόρι για ώρες. Είχαμε μία συνέντευξη τύπου στο τέλος και είπαν: φαίνεται να σου αρέσει πολύ αυτό το μικρό αγόρι. Θα σκεφτόσουν να τον υιοθετήσεις. Κι εγώ απάντησα: Για την ακρίβεια θα το λάτρευα”, δήλωσε στο podcast.

View this post on Instagram

A post shared by SERVICE95 (@service95)

Όμως το γεγονός πως είναι ομοφυλόφιλος, αποτέλεσε το εμπόδιο που δεν του επέτρεψε να το κάνει. “Μετά από αυτό ο David μού είπε: πώς θα σου φαινόταν να κάναμε παιδιά. Πάντα έλεγα όχι, όμως αυτό το μικρό αγόρι που έλεγε κάτι. Μου έλεγε, έλα μπορείς να γίνεις μπαμπάς. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί, χάρη στο μικρό αγόρι από την Ουκρανία”, πρόσθεσε ο John.

Σύμφωνα με την ουκρανική νομοθεσία που αφορά τις υιοθεσίες, ο πιθανός γονιός πρέπει να είναι μικρότερος από 45 ετών και να είναι παντρεμένος. Συνεπώς, η ηλικία του Elton John, που το 2009 ήταν 62 ετών, όπως και ο γάμος του με τον Furnish, που στην Ουκρανία δεν τον αναγνώριζαν ως έγκυρο ήταν οι λόγοι που δεν του επέτρεψαν να γίνει πατέρας του μικρού Lev. “Ο νόμος είναι ο ίδιος για όλους: για έναν πρόεδρο, για έναν υπουργό, για τον Elton John”, είχε δηλώσει ο Ουκρανός υπουργός Yuriy Pavlenko για την άρνηση της κυβέρνησης να δώσει την έγκρισή της για τη διαδικασία.

Σήμερα, ο Elton John και ο David Furnish είναι γονείς δύο αγοριών, του 9χρονου Elijah και του 11χρονου Zachary, που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments