Οικονομία

Νίκος Παπαθανάσης: Στα 1,4 εκατομμύρια ευρώ τα πρόστιμα για αισχροκέρδεια

Νίκος Παπαθανάσης: Στα 1,4 εκατομμύρια ευρώ τα πρόστιμα για αισχροκέρδεια
Νίκος Παπαθανάσης: Κατά τους τελευταίους 500 ελέγχους που έγιναν, επιβλήθηκαν 48 πρόστιμα σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός

Στα πρόστιμα ύψους 1,4 εκατομμύρια ευρώ που έχουν επιβληθεί το τελευταίο διάστημα σε επιχειρήσεις για φαινόμενα αισχροκέρδειας, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Κατά τους τελευταίους 500 ελέγχους που έγιναν, επιβλήθηκαν 48 πρόστιμα σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός. Εξήγησε ότι οι επωνυμίες των εταιριών που αισχροκερδούν δεν μπορούν να δοθούν στη δημοσιότητα, καθώς υπάρχουν νομικά κωλύματα. Διαβεβαίωσε ότι το κράτος θα συνεχίσει να κάνει ελέγχους και να επιβάλλει πρόστιμα και κάλεσε τους πολίτες να αγοράζουν τα απαραίτητα και να μην αποθηκεύουν τρόφιμα αυτήν τη στιγμή που οι τιμές έχουν αυξηθεί.

ΔΙΜΕΑ: Συνολικά 147 έλεγχοι και επιβολή προστίμων της τάξεως των 1.500€

Συνολικά 147 έλεγχοι σε καταστήματα – επιχειρήσεις για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού COVID-19 και 110 έλεγχοι σε φυσικά πρόσωπα για το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, σε Αττική, Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία πραγματοποιήθηκαν από τη ΔΙΜΕΑ, από τις 24 Μαρτίου έως τις 27 του μηνός.

Στους ελέγχουν που πραγματοποιήθηκαν, επιβλήθηκαν πρόστιμα της τάξεως των 1.500€ για μη τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments