Αθλητισμός

Το τρίτο του “στέμμα” αναζητά στον Πειραιά ο Ολυμπιακός

Το τρίτο του “στέμμα” αναζητά στον Πειραιά ο Ολυμπιακός
Την τρίτη ευρωπαϊκή τους κούπα θέλουν τα κορίτσια του πόλο του Ολυμπιακού, ώστε να διατηρήσουν το «στέμμα» που κατέκτησαν πέρυσι στη Βουδαπέστη

Τις μαγικές στιγμές του 2015 στο κατάμεστο «Πέτρος Καπαγέρωφ» ονειρεύονται να ξαναζήσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, που περιμένουν να δουν την Κυριακή (3/4) τη γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου να κατακτά μέσα στο σπίτι της τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Οι «ερυθρόλευκες» φιλοξενούν το Σαββατοκύριακο το final-4 της Euroleague, το πρώτο μετά το 2019 που θα γίνει παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, και φιλοδοξούν να διατηρήσουν το «στέμμα» που κατέκτησαν πέρυσι στη Βουδαπέστη.

Για να τα καταφέρουν, θα χρειαστεί να… πατήσουν πάνω στο παρελθόν τους: στον ημιτελικό η πειραϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει όπως και πέρυσι την ουγγρική Ουίπεστ, ενώ αν φτάσει στον τελικό, θα βρει πιθανότατα μπροστά της την ισπανική Σαμπαντέλ (είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στην ιταλική Πάντοβα), όπως συνέβη στο ίδιο κολυμβητήριο το 2015.

Αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το τρόπαιο (θα είναι το έβδομο για τη χώρα μας στη διοργάνωση), θα ολοκληρώσει το τρίτο ελληνικό «νταμπλ» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της γυναικείας υδατοσφαίρισης, καθώς την Τετάρτη (30/3), στο ίδιο κολυμβητήριο, ο Εθνικός σήκωσε την κούπα του LEN Trophy.

Αντίστοιχο κατόρθωμα έχει πετύχει το ελληνικό πόλο το 2003 με Γλυφάδα και Βουλιαγμένη και το 2010 με Βουλιαγμένη και Εθνικό, με κοινό σημείο ότι και σε εκείνες τις περιπτώσεις, η τελική φάση του Champions Cup (νυν Euroleague) είχε διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους, στη Γλυφάδα και την Κέρκυρα αντίστοιχα.

Αναμένεται… sold out!

Όλα δείχνουν sold out στο Final-4 της Ευρωλίγκας στο πόλο γυναικών, που φιλοξενεί ο Πειραιάς το Σαββατοκύριακο.

Η κίνηση των εισιτηρίων ήταν μεγάλη από τη Δευτέρα όταν τέθηκαν στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού ο οποίος αναμένεται για ακόμη μια φορά να γεμίσει το Παπαστράτειο και να στηρίξει την ομάδα προς την κατάκτηση ενός ακόμη Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τα ελάχιστα εισιτήρια που έχουν απομείνει διατίθενται σήμερα Παρασκευή από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) το οποίο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και τις 20.30.

Oι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€ (κερκίδα), 20€ (καρεκλάκια κεντρικής κερκίδας), 200€ (Court Seats).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments