Ελλάδα

Λύτρας: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ανέλαβα τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Λύτρας: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ανέλαβα τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ Eurokinissi

Ο γνωστός δικηγόρος προβλέπει ότι Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθούν στα δικαστήρια ο ένας απέναντι στον άλλον

Περαιτέρω διευκρινήσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του να μην αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, έδωσε ο δικηγόρος Απόστολός Λύτρας, μία ημέρα μετά τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο Απόστολος Λύτρας διέκρινε όπως είπε, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είχαν κοινές απόψεις για τους θανάτους των παιδιών τους, από την Πάτρα. «Αυτός ήταν και ο λόγος που άφησα την υπόθεση» είπε μεταξύ άλλων στον Alpha. Τόνισε πως ο Μάνος Δασκαλάκης τον είχε ενημερώσει πως δεν θα στηρίξει τη Ρούλα Πισπιρίγκου αν κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία. Έτσι η σημερινή του δήλωση στην εφημερίδα «Μπαμ στο ρεπορτάζ» δεν ήταν έκπληξη για τον έμπειρο δικηγόρο.

«Ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου πριν συλληφθεί. Την ενημέρωσα πως δεν θα συνεχίσω μαζί της. Της είπα πως από τη στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης διαφοροποιείται και ξέρω πράγματα τόσο για εκείνον όσο και για εσένα, δεν είναι σωστό να αναλάβω την υπεράσπισή σου. Δεν ήταν δυνατόν από τη στιγμή που τους είχα και τους δύο, ξαφνικά να έχω μόνο τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που θα βρεθεί αντιμέτωπη στα δικαστήρια με τον Μάνο Δασκαλάκη.»

Ο ποινικολόγος θέλησε να απαντήσει σε όσους αφήνουν να εννοηθεί πως εγκατέλειψε τη Ρούλα Πισπιρίγκου επειδή φοβήθηκε για την έκβαση της υπόθεσης. «Το ακούω και από συναδέλφους μου και πραγματικά μένω έκπληκτος. Ο λόγος που δεν συνέχισα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αυτός που σας είπα. Προβλέπω ότι στα δικαστήρια ο ένας θα βρεθεί απέναντι στον άλλον.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments