Αθλητισμός

Συγκλονιστικές στιγμές στο Τορίνο με το “Imagine” – Έκλαψε ο Σέζνι [vid]

Συγκλονιστικές στιγμές στο Τορίνο με το “Imagine” – Έκλαψε ο Σέζνι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: trendsmap

Συγκινητικές στιγμές υπήρξαν πριν την έναρξης του ντέρμπι Γιουβέντους-'Ιντερ, με τη συναισθηματική φόρτιση να είναι διάχυτη τόσο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στις κερκίδες του γηπέδου

Συγκινητικές στιγμές υπήρξαν πριν την έναρξης του ντέρμπι Γιουβέντους-‘Ιντερ, με τη συναισθηματική φόρτιση να είναι διάχυτη τόσο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στις κερκίδες του γηπέδου.

Σε μία μίνι τελετή που είχε δημιουργήσει η διοργανώτρια αρχή της Serie A, η Ουκρανή τραγουδίστρια, Κατερίνα Παβλένκο, αλλά και η Γκάια ερμήνευσαν το «Imagine», λόγω της κατάστασης η οποία επικρατεί στην Ουκρανία.

Οι δύο καλλιτέχνιδες βρέθηκαν στη σέντρα του «Allianz Stadium» του Τορίνο, με τους προβολείς να χαμηλώνουν και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, να συμμετέχει στη μίνι τελετή, που είχε δημιουργηθεί.

Οι παίκτες των δύο ομάδων, οι οποίοι μάλιστα έγιναν ένα, δεν γινόταν να μείνουν εντελώς αμέτοχοι και κυρίως ο Βόιτσεχ Σέζνι, ο οποίος μάλιστα είχε και συγκεκριμένο λόγο.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας της «Γηραιάς Κυρίας» έχει παντρευτεί Ουκρανή και ίσα που κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, καθώς και αυτός βιώνει με άμεσο τρόπο όλα όσα γίνονται στην Ουκρανία.

Στο αγωνιστικό σκέλος η Ίντερ πανηγύρισε ξανά σε εκτός έδρας ματς με τη Γιουβέντους, νικώντας 1-0 μέσα στο Τορίνο και παραμένοντας έτσι στο κόλπο για την κούπα. Οι “μπιανκονέρι” ήταν αυτοί που είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά η ομάδα του Μιλάνου ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος.

Επεισοδιακό το “derby d’ Italia”, με τους «νερατζούρι» να βρίσκουν δίχτυα με πέναλτι του Τσαλχάνογλου στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, που εκτελέστηκε δύο φορές και δόθηκε κατόπιν χρήσης VAR!

Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους προσπάθησε να βρει το τέρμα της ισοφάρισης. Ο Βλάχοβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία, με το σουτ του να περνά άουτ, ενώ μία τρομερή ενέργεια του Ζακάρια κατέληξε σε σουτ που έβγαλε ο Χαντάνοβιτς, με την μπάλα να χτυπά εν συνεχεία στο δεξί δοκάρι.

Το αποτέλεσμα αυτό έστειλε τους πρωταθλητές στο -3 από Μίλαν-Νάπολι, ενώ η Γιούβε έμεινε στο -7 και… χάνει το τρένο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments