Lifestyle

Νότης Σφακιανάκης: Ο άρχοντας της πίστας και η αμύθητη περιουσία του

Νότης Σφακιανάκης: Ο άρχοντας της πίστας και η αμύθητη περιουσία του

Πηγή Φωτογραφίας: outnow.gr

Νότης Σφακιανάκης: Ο πετυχημένος λαικός τραγουδιστής παρά τα επεισόδια που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, έχει πάρα πολλές επιτυχίες και έχει πληρωθεί δικαίως πολύ καλά για αυτές.

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας από τους πιο πετυχημένους Έλληνες τραγουδιστές τις τεελυταίες δεκαετίες κατέχοντας παράλληλα το ρεκόρ πωλήσεων σε δίσκους. Είναι γνωστός για την κοινωνική του δράση αλλά και για τον δύσκολο και περίεργο χαρακτήρα του. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει πολλά μέτωπα με συναδέλφους του, ενώ έχει δεχθεί κριτική για τις απαράδεκτες δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής και κατά των μεταναστών.

Πάντως, παρότι τα τελευταία χρόνια ο Σφακιανάκης δεν βρίσκεται στα… καλύτερά του και δεν γεμίζει τα μαγαζιά όπως πριν από μία δεκαετία, οι τραπεζικοί του λογαριασμοί παραμένουν φουσκωμένοι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διαδικτύου, τα τελευταία χρόνια η αξία της περιουσίας του ανέρχεται στα 930.000 ευρώ!

Οριστικό τέλος μπήκε στο γάμο του Νότη Σφακιανάκη με τη γυναίκα του Κίλι, σύμφωνα με το περιοδικό ciao

Ο έγγαμος βίος του Σφακιανάκη και της Αγγλίδας Κίλι μόνο ανέφελος δεν χαρακτηρίζεται, ειδικά τους τελευταίους μήνες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κατάσταση έχει γίνει τόσο άσχημη που οι δυο τους μένουν χωριστά από το καλοκαίρι και αφού προηγήθηκε μεγάλος καβγάς. Η σύζυγος του αγαπημένου ερμηνευτή δείχνει να έχει εξαντλήσει όλα τα αποθέματα υπομονής που διέθετε και θεωρεί πως το καλύτερο για την ίδια αλλά και για τον Σφακιανάκη είναι να βαδίσουν σε δρόμους χωριστούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments