Αθλητισμός

Ζητά τριετές συμβόλαιο και 50 εκατ. ευρώ ο Λεβαντόφσκι

Ζητά τριετές συμβόλαιο και 50 εκατ. ευρώ ο Λεβαντόφσκι
Επιμένουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να πηγαίνει στη Μπαρτσελόνα, με τα Μέσα να αναφέρουν πως ο Πολωνός σταρ θέλει 3ετές συμβόλαιο

Επιμένουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να «κοιτάει» προς τη Βαρκελώνη, μιας και σύμφωνα με τα Μέσα της Ισπανίας σημειώνουν πως θέλει συγκεκριμένο χρόνο συνεργασίας.

Σύμφωνα με την ισπανική αθλητική εφημερίδα «Sport», ο Πολωνός επιθετικός των Βαυαρών και κορυφαίος Ευρωπαίος σκόρερ την τελευταία διετία, αποφάσισε ότι θέλει να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα, αλλά ζητά τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο μάνατζερ του, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, καθώς ο «Λέβα», θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετά από δώδεκα χρόνια στη Μπουντεσλίγκα, τέσσερα στη Ντόρτμουντ και οκτώ στη Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπαρτσελόνα προσφέρει στον Λεβαντόφσκι διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά ο Πολωνός σταρ ζητά τριετές συμβόλαιο και συνολικές αποδοχές 50 εκατ. ευρώ (!) για να φύγει από το Μόναχο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments