Ελλάδα

Πισπιρίγκου: “Λυπάμαι – Αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο” [vid]

Πισπιρίγκου: “Λυπάμαι – Αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο” [vid]
Ο Μάνος Δασκαλάκης "άδειασε" τη Ρούλα Πισπιρίγκου, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων έξω από το γραφείο της ανακρίτρια, ο οποίος ανέφερε πως υπάρχουν «αδιάσειστα στοιχεία»

Ο Μάνος Δασκαλάκης “άδειασε” τη Ρούλα Πισπιρίγκου, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων έξω από το γραφείο της ανακρίτρια, ο οποίος ανέφερε πως υπάρχουν «αδιάσειστα στοιχεία» σε βάρος της 33χρονης.

«Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου, ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα», είπε λίγο μετά στο δελτίο του STAR.

«Λυπάμαι. Αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον σύζυγό της.

“Η Μάνος είχε εξωσυζυγική σχέση”

Ο Μάνος Δασκαλάκης, είχε φύγει από το σπίτι λίγες μέρες πριν από το δεύτερο θάνατο της οικογένειας στην Πάτρα, της 6 μηνών Ίριδας, αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, που αποκάλυψε πως είχε εξωσυζυγική σχέση: «Μάρτιος του 2021, έχει ήδη χαθεί η Μαλένα, δεν έχει χαθεί ακόμα η Ίριδα. Ο Μάνος μαθαίνει για μια εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας, μία σύντομη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με κάποιον άνδρα από την Πάτρα. Η επαφή είχε γίνει στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, δηλαδή, συνευρέθηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το σπίτι τους. Ο Μάνος Δασκαλάκης το έμαθε, την ρώτησε και η Ρούλα Πισπιρίγκου το ομολόγησε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments