Ελλάδα

Έρευνα για τον ρόλο των δασκάλων στον βιασμό της 10χρονης

Έρευνα για τον ρόλο των δασκάλων στον βιασμό της 10χρονης
Την ευθύνη των δασκάλων του σχολείου που πήγαινε το κοριτσάκι καθώς φέρεται να είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος της και εγκαύματα στα χέρια της εξετάζει ο εισαγγελέας,

Την ευθύνη των δασκάλων του σχολείου που πήγαινε το κοριτσάκι καθώς φέρεται να είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος της και εγκαύματα στα χέρια της εξετάζει ο εισαγγελέας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι εκπαιδευτικοί είχαν γνώση.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των εκπαιδευτικών του σχολείου του παιδιού.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το κορίτσι πήγαινε καθημερινά στο σχολείο έχοντας εμφανή στα χέρια του τα σημάδια κακοποίησης, δίχως να υπήρξε κάποια παρέμβαση από την πλευρά του σχολείου. Στόχος των εισαγγελικών αρχών είναι να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο.

Η έρευνα διενεργείται παράλληλα με την κύρια υπόθεση, που αφορά σε αυτή καθαυτή την κακοποίηση της 10χρονης. Στο πλαίσιο της τακτικής ανάκρισης, ήδη ο κατηγορούμενος Ρουμάνος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του για τα κακουργήματα της έκθεσης ανηλίκου και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments