Ελλάδα

Δεν το χωράει ο νους: Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τη 10χρονη κόρη του στη Νέα Σμύρνη

Δεν το χωράει ο νους: Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τη 10χρονη κόρη του στη Νέα Σμύρνη

Πηγή Φωτογραφίας: Protothema.gr

Ένας 47χρονος Ρουμάνος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 10χρονη κόρη του, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Ένας 47χρονος Ρουμάνος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 10χρονη κόρη του, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έγινε σχετική καταγγελία για τον αλλοδαπό στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, από πρόσωπο του περιβάλλοντός του, το οποίο γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε στο κοριτσάκι.

Την υπόθεση ανέλαβε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομόνοιας, που είναι εξειδικευμένο σε ανάλογες υποθέσεις και ακολούθησε η σύλληψη του Ρουμάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές, το κοριτσάκι ανέφερε στους αστυνομικούς τα όσα του έκανε ο 47χρονος, ενώ έχει επιβεβαιωθεί από ιατροδικαστή η σεξουαλική κακοποίησή της. Παράλληλα, η 10χρονη είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της και εγκαύματα στα χέρια της.

Καμία καταγγελία!

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πως παρά το ότι το κορίτσι πήγαινε σχολείο σε αυτή την κατάσταση, κανένας από το περιβάλλον δεν είχε καταγγείλει το παραμικρό.

Η φρίκη που βίωνε το παιδί αποκαλύφθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νέας Σμύρνης από πρόσωπο από το περιβάλλον του Ρουμάνου, το οποίο περιέγραψε όλη τη φρίκη που ζούσε η 10χρονη.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Η φρίκη που βίωνε το παιδί αποκαλύφθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νέας Σμύρνης από πρόσωπο από το περιβάλλον του Ρουμάνου, το οποίο περιέγραψε όλα όσα ζούσε η 10χρονη.

Ο φάκελος διαβιβάστηκε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας και οι έμπειροι αξιωματικοί που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη διαχείριση αυτών των ευαίσθητων υποθέσεων, μετά από ενημέρωση της Εισαγγελέως Ανηλίκων, κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον κτηνώδη Ρουμάνο και να οδηγήσουν την 10χρονη στο Παίδων.

Σε άθλια κατάσταση το παιδί – Πήγαινε σχολείο και κανείς δεν μιλούσε

Το παιδάκι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση παρακολουθείται από γιατρούς, ενώ εκτός από καμένα χέρια είχε γρατσουνιές στη πλάτη και τα πόδια.

«Ο μπαμπάς φοβάται τη νύχτα και με φωνάζει στο κρεβάτι του…» ψέλλιζε με τρεμάμενα χείλη και ντροπή το παιδάκι αναφέροντας και άλλα ακραία σκηνικά που προκαλούν αποστροφή και την κοινή λογική.

Μετά την ανάρρωση του, το παιδί αναμένεται να οδηγηθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να ξεπεράσει όλα όσα δεινά υπέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments