Αθλητισμός

Περιστέρι – ΠΑΟΚ: Σοβαρά επεισόδια από την εισβολή οπαδών και διακοπή

Περιστέρι – ΠΑΟΚ: Σοβαρά επεισόδια από την εισβολή οπαδών και διακοπή

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Η τύχη του αγώνα θα κριθεί στα αθλητικά δικαστήρια με καθοριστικό ρόλο να διαδραματίζει το φύλλο αγώνα και τι έχουν γράψει οι διαιτητές

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στον αγώνα πόλο μεταξύ Περιστερίου και ΠΑΟΚ για την Α1 πόλο ανδρών με συνέπεια το παιχνίδι να διακοπεί.

Όλα ξεκίνησαν ενώ το σκορ της αναμέτρησης ήταν στο 8-8 και παίκτης που είχε αποβληθεί, ήρθε σε αντιπαράθεση με οπαδούς στις κερκίδες κατά τη αποχώρησή του προς τα αποδυτήρια…

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν με μερίδα οπαδών του Περιστερίου να εισβάλλει στον χώρο της πισίνας και κινείται απειλητικά προς τον πολίστα του ΠΑΟΚ. Οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στο κολυμβητήριο επενέβησαν αμέσως για να αποφευχθούν τα χειρότερα, με τους διαιτητές να διατάσσουν την εκκένωση του γηπέδου.

Ο αλυτάρχης ωστόσο αποφάσισε να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι και πλέον η τύχη του θα κριθεί στα αθλητικά δικαστήρια. Σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης θα παίξει το φύλλο αγώνα και τι έχουν γράψει οι διαιτητές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έκρινε την πρόκριση στην τέταρτη φάση της Α1 πόλο, καθώς η σειρά ήταν στο 1-1 και ο νικητής θα σφράγιζε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments