Οικονομία

Γεωργιάδης: Είναι η κατάλληλη ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα

Γεωργιάδης: Είναι η κατάλληλη ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Γεωργιάδης: Μιλώντας στο 23ο Ετήσιο Συνέδριο της «Capital Link Invest in Greece», στη Νέα Υόρκη απευθύνθηκε στους επιχειρηματίες που έχουν ελληνική καταγωγή

«Τώρα είναι η ώρα να έρθετε στην Ελλάδα και να επενδύσετε», ήταν το μήνυμα που απηύθυνε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στο 23ο Ετήσιο Συνέδριο της «Capital Link Invest in Greece», στη Νέα Υόρκη απευθύνθηκε στους επιχειρηματίες που έχουν ελληνική καταγωγή, τόνισε ότι ο κάθε επενδυτής θα έρθει να επενδύσει μόνο αν πιστεύει ότι θα έχει κέρδος από την επένδυσή του.

«Εφόσον όμως τώρα βλέπετε άλλους, που δεν είναι Έλληνες, να έρχονται και να επενδύουν στην Ελλάδα, σίγουρα τώρα είναι η σωστή στιγμή και για εσάς να έρθετε. Όχι επειδή είστε Έλληνες, αλλά επειδή θα βρείτε ευκαιρίες στην Ελλάδα και ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να λύσετε τα όποια προβλήματα προκύψουν».

Για τις επενδύσεις μεγάλων κολοσσών στην Ελλάδα

«Η Pfizer, η οποία ήταν η πρώτη ξένη άμεση επένδυση που ήρθε στη χώρα, στο αρχικό της πλάνο είχε 200 θέσεις εργασίας. Σήμερα έχει 700 θέσεις εργασίας και ελπίζω να ξεπεράσει τις 1.000. Και δεν είναι μόνο η Pfizer. Η Microsoft έρχεται στην Ελλάδα. Η Digital Realty έρχεται στην Ελλάδα. Η Amazon Web Services έρχεται στην Ελλάδα. Η Meta-Facebook έρχεται στην Ελλάδα. Και πολλές άλλες ακόμα.»

Υπενθύμισε ότι για το data center της Microsoft ήταν υποψήφιες 900 πόλεις και ανήγγειλε ότι την ερχόμενη Παρασκευή η επένδυση θα εγκριθεί μαζί με άλλες στρατηγικές επενδύσεις από την διυπουργική επιτροπή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments