Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τέλος και ο Αλβέρτης

Παναθηναϊκός: Τέλος και ο Αλβέρτης
Τέλος ο Φραγκίσκος Αλβέρτης από τον Παναθηναϊκό. Ο πρώην General Manager των και τοτέμ των"πρασίνων" ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του

Τέλος ο Φραγκίσκος Αλβέρτης από τον Παναθηναϊκό. Ο πρώην General Manager των και τοτέμ των”πρασίνων” ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του.

Ο Αλβέρτης ήταν ο μοναδικός από την προηγούμενη διοίκηση στον οποίο είχε προταθεί να παραμείνει στο Τριφύλλι από άλλο πόστο, όπου του προτάθηκε η θέση του Γενικού Αρχηγού, αλλά τελικά είπε όχι.

«Μόνο περηφάνια τιμή και αγάπη για την ομάδα. Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικοί», τόνισε σε δήλωσή του ο Αλβέρτης, που πλέον μετά τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Τάκης Τριαντόπουλο και Νίκο Παππά αποτελεί κι εκείνος παρελθόν από το «τριφύλλι».

Ο Αλβέρτης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/4) στο ΟΑΚΑ, όπου μαζί με τον Διαμαντίδη χαιρέτησαν τους παίκτες και τους πρώην συνεργάτες τους, λέγοντας το “αντίο” στον Παναθηναϊκό μετά από 32 χρόνια, έχοντας θητεύσει τα 19 εξ αυτών ως παίκτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments