Διεθνή

Μοραβιέτσκι: “Έρχεται η μεγαλύτερη αρματομαχία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”

Μοραβιέτσκι: “Έρχεται η μεγαλύτερη αρματομαχία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”
Όσο ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται, τόσο δυσοίωνες γίνονται οι προβλέψεις για τη συνέχεια, με τον Ματέους Μοραβιέτσκι να είναι απαισιόδοξος για τη συνέχεια

Όσο ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται, τόσο δυσοίωνες γίνονται οι προβλέψεις για τη συνέχεια. Μάλιστα ο Ματέους Μοραβιέτσκι είπε κάτι που μπορεί να φέρει μεγαλύτερο τρόμο, από αυτό που ζει αυτή την στιγμή η χώρα.

Ο Πρωθυπουργός της Πολωνίας δήλωσε, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Βέλγο ομόλογό του πως η πιο αποφασιστική μάχη στο ουκρανικό έδαφος πρόκειται να αρχίσει σύντομα και θα είναι η μεγαλύτερη μάχη με τανκς μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο.

“Η πιο αποφασιστική μάχη θα ξεκινήσει πιθανώς σύντομα, και ταυτόχρονα θα είναι η μεγαλύτερη μάχη με άρματα μάχης σε αυτό το μέρος του κόσμου, σε αυτό το μέρος της Ευρώπης, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μοραβιέτσκι και συνέχισε:

“Εννοώ τη γειτονιά της ανατολικής Ουκρανίας. Δεν μπορούμε να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια, πρέπει να βοηθήσουμε ενεργά στην υπεράσπιση της κυριαρχίας και της ακεραιότητας της Ουκρανίας”, πρόσθεσε ο Πολωνός πρωθυπουργός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments