Οικονομία

Άδωνις Γεωργιάδης: Αμερικανικά funds ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην Ελλάδα

Άδωνις Γεωργιάδης: Αμερικανικά funds ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην Ελλάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Άδωνις Γεωργιάδης: Για την επένδυση της Microsoft ανέφερε ότι η εταιρεία αγόρασε τη γη και ξεκινάει να χτίζει τα data centers

«Πάρα πολλά Αμερικάνικα funds και άλλα, θέλουν να επενδύσουν με πάρα πολλά χρήματα κυρίως στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αλλά και στον τουρισμό και το Real Estate», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης.

Eurokinissi

Μιλώντας στο OPEN ο αρμόδιος υπουργός τόνισε πως «O κύριος Albert Bourla της Pfizer έκανε μία συγκλονιστική ομιλία και ως προς τον Covid, το εμβόλιο και όλα όσα προηγήθηκαν, αλλά και ως προς την εμπειρία της Pfizer για το πως πήγε η επένδυσή της στη Θεσσαλονίκη και ποια είναι η εμπειρία μιας πολυεθνικής εταιρείας που αποφασίζει να επενδύσει στην Ελλάδα. Στο κλείσιμο της ομιλίας του, αφού είπε πόσο καλά έχει πάει η επένδυση και πόσο υψηλής ποιότητας εργατικό δυναμικό βρήκε η Pfizer στη χώρα μας, κατέληξε λέγοντας: “όποιος ξένος επενδυτής σκέφτεται να πάει στην Ελλάδα και διστάζει, να έρθει σε εμένα εδώ στη Pfizer να του δείξω τι πετύχαμε σε δύο χρόνια στην Ελλάδα και να πάει όσο πιο γρήγορα μπορεί”. Ήταν μία καταπληκτική διαφήμιση για την Ελλάδα και τις δυνατότητές μας».

Για την επένδυση της Microsoft ανέφερε ότι η εταιρεία αγόρασε τη γη και ξεκινάει να χτίζει τα data centers ενώ την Παρασκευή θα συνεδριάσει η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων για να εγκρίνει την επένδυση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments