Trash

Βραζιλία: Ο στρατός έκανε παραγγελίες Βιάγκρα και εμφυτεύματα σιλικόνης για πέη

Βραζιλία: Ο στρατός έκανε παραγγελίες Βιάγκρα και εμφυτεύματα σιλικόνης για πέη

Πηγή Φωτογραφίας: World Politics Review - epimikinsipeous.gr

Βραζιλία: Σάλος ξέσπασε μετά την ανακάλυψη χιλιάδω ευρώ σε Βιάγκρα και εμφυτεύματα σιλικόνης για πέη

Όλοι έχουμε μείνει με την απόρια τι θέλει ο στρατός στη Βαζιλία χιλιάδες χάπια Βιάγκρα και εμφυτεύματα σιλικόνης για πέη. Μάλιστα βουλευτής ύστερα από έρευνα ανακάλυψε πως ξοδεύτηκαν υπέρογκα ποσά για τέτοιου είδους αγορές.

«Εντόπισα δαπάνη εκατομμυρίων προκειμένου να αγοραστούν εμφυτεύματα για πέη από τον στρατό», επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο κεντροαριστερός βουλευτής Ελίας Βας, που κατήγγειλε προχθές Δευτέρα την αγορά 35.000 χαπιών Βιάγκρα προοριζόμενων για μέλη των ενόπλων δυνάμεων.

Με τιμή μονάδας από τα 9.900 ως τα 12.000 ευρώ, τα εμφυτεύματα σιλικόνης αυτά, μήκους 10 ως 25 εκατοστών, κόστισαν στο βραζιλιάνικο δημόσιο κάπου 3,5 εκατ. reais (688.000 ευρώ), ισχυρίστηκε ο κ. Βας. Μέσω Twitter, ο κοινοβουλευτικός πρόσθεσε μάλιστα, απευθυνόμενος στους συμπολίτες του: «και αυτά τα πληρώνετε εσείς».

Ο κ. Πας άντλησε τα στοιχεία από τον κυβερνητικό ιστότοπο για τη διαφάνεια, που επιτρέπει στους πολίτες να αποκτούν πρόσβαση σε δημόσια δεδομένα για τις κρατικές δαπάνες.

Το υπουργείο Άμυνας της Βραζιλίας, με το οποίο επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν σχολιάσε μέχρι τώρα όσα αποκαλύφθηκαν

«Ο λαός της Βραζιλίας δεν βρίσκει φάρμακα στα κέντρα υγείας, όμως μια συγκεκριμένη ομάδα (ανθρώπων) παίρνει εξαιρετικά ακριβά εμφυτεύματα», κατήγγειλε ο κ. Βας. Υποσχέθηκε στο λαό της Βραζιλίας να προσφύγει στη δικαιοσύνη, μαζί με τον κεντροδεξιό γερουσιαστή Ζόρζι Κατζούρου, για να διαπιστωθεί ο λόγος και η χρησιμότητα.

Όπως και τα Βιάγκρα, τα εμφυτεύματα σιλικόνης που αγοράστηκαν από τον στρατό χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση προβλημάτων στυτικής δυσλειτουργίας. Το υπουργείο Άμυνας διαβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι «η προμήθεια σιλδεναφίλης», της δραστικής ουσίας των Βιάγκρα, είχε σκοπό «τη θεραπεία ασθενών με πνευμονική υπέρταση».

Ισχυρισμός ο οποίος κάθε άλλο παρά έπεισε τους πολίτες, με πολλούς χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσεις να σατιρίζουν. Ορισμένοι αναφέρθηκαν στη «dita-dura», αμετάφραστο λογοπαίγνιο για τη δικτατορία των στρατηγών στη Βραζιλία (1964-1985) και την επίδραση του Βιάγκρα. «Με αυτά τα χάπια, ο στρατός θα μπορέσει να γ****** τη δημοκρατία ακόμα πιο σκληρά», έγραψε χαρακτηριστικά ο σατιρικός ιστότοπος Sensacionalista.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments