Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ 0-1: Την κοίταξε στα μάτια αλλά δεν τα κατάφερε

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ 0-1: Την κοίταξε στα μάτια αλλά δεν τα κατάφερε
Οι 30.000 και πλέον φίλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Τούμπα, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια, αποθέωσαν του παίκτες του δικεφάλου και τον προπονητή

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στα ίσια την Μαρσέιγ στην Τούμπα, είχε τις ευκαιρίες του ακόμα και για να πάρει την πρόκριση, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό από τους Γάλλους μετά το 0-1 με το γκολ του Παγέτ στην Τούμπα.

Έτσι έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στην ιστορία του να βρεθεί στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και να πάει ακόμα ψηλότερα. Η προσπάθεια του όμως αναγνωρίστηκε από τους 30.000 και πλέον φίλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Τούμπα και με το σφύριγμα της λήξης, αποθέωσαν παίκτες και Ρουμάνο τεχνικό.

Στο πρώτο 15′ ο Δικέφαλος βρέθηκε κοντά στο γκολ. Η πρώτη απειλή της Μαρσέιγ ήρθε στο 26′ μετά από ένα λάθος του Ίνγκασον ο οποίος δεν έκανε καλό κοντρόλ με τη μπάλα να του φεύγει να πηγαίνει προς το αριστερό κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να διώχνει.

Στο 30′ ο Κούρτιτς προσπάθησε να εκμεταλλευτεί αυτός το λάθος διώξιμο του Μανταντά, καθώς έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο κάτω από τη σέντρα, επιχείρησε να κρεμάσει τον Γάλλο γκολκίπερ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Μαρσέιγ.

Ένα δεύτερο λάθος, αυτή τη φορά από τον Κρέσπο στο 34′ έδωσε την ευκαιρία στη Μαρσέιγ να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανέβει στην επίθεση, επιχείρησε να κάνει την μπαλιά, ο Γκουεντουζί έκοψε, έδωσε στον Μπακαμπού ο οποίος έδωσε ξανά στον Γάλλο μέσο που γύρισε τη μπάλα προς τον Παγέτ ο οποίος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (68′ Σίντκλεϊ), Ντόουγκλας, Τσιγγάρας (57′ Μιτρίτσα), Κούρτιτς, Άντριγια Ζίβκοβιτς (78′ Μουργκ), Μπίσεσβαρ (78′ Σβαμπ), Άκπομ (68′ Τσόλακ).

ΜΑΡΣΕΙΓ: Μανταντά, Ρονζιέρ, Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Πέρες, Λιρόλα, Γκουεντουζί, Γκουέιγ, Αρίτ, Παγέτ (88′ Κολάσινατς), Μπακαμπού (72′ Ουντέρ).

Δείτε τα highlights του αγώνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments