Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη – Θεοδωρικάκου: Θα είναι υποψήφιος Βουλευτής στο Νότιο Τομέα

Συνάντηση Μητσοτάκη – Θεοδωρικάκου: Θα είναι υποψήφιος Βουλευτής στο Νότιο Τομέα
Συνάντηση Μητσοτάκη – Θεοδωρικάκου: Ο κ. Θεοδωρικάκος, που είναι σήμερα Βουλευτής Επικρατείας, θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική Περιφέρεια Β3’, στο Νότιο Τομέα Αθηνών.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε σήμερα συνάντηση στο γραφείο του, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. Ο κ. Θεοδωρικάκος, που είναι σήμερα Βουλευτής Επικρατείας, θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική Περιφέρεια Β3’, στο Νότιο Τομέα Αθηνών.

Ομιλία στην εκδήλωση σε εκδήλωση για την αναβάθμιση της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης των πολιτών από τις υπηρεσίες και τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης και απασχόλησης

Ομιλία στην εκδήλωση σε εκδήλωση για την αναβάθμιση της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης των πολιτών από τις υπηρεσίες και τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης και απασχόλησης πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.  Ο πρωθυπουργός  έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στις ηγεσίες των υπουργείων Εργασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το έργο που έφεραν εις πέρας.

Πρόοδος είναι να μην συμβιβάζεσαι με τη λογική ότι τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Παράλληλα πρόσθεσε: “Τα είπε όλα η συμπολίτης μας, που μπορεί με την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού με έναν ειδικό τού οργανισμού να διεκπεραιώνει τα αιτήματα της. Τίποτε δεν ήταν αυτονόητο, εργάστηκαν εκατοντάδες άνθρωποι και το έργο αυτό έχει πολύ μεγάλο βαθμό πολυπλοκότητας. Το 1555 δεν είναι ένα απλό call center. θα ήθελα να καλέσω τους πολίτες να κάνουν μεγαλύτερη χρήση του 1555. Αυτό αυξάνει τον πήχη των απαιτήσεων των πολιτών, καθώς το 1555 θα γίνεται ακόμη πιο γνωστό. Να συνεχιστεί και στο μέλλον αυτή η ιστορία επιτυχίας. Και είναι σπουδαίο για μια δημόσια υπηρεσία να βραβεύεται ως call center της χρονιάς. Αλλάζουμε το κράτος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ως εργαλείο και όχι ως αυτοσκοπό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments