Αθλητισμός

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-1: Μένει στο κυνήγι της παραμονής

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-1: Μένει στο κυνήγι της παραμονής
Ο βαθμός της ισοπαλίας γλίτωσε τον Απόλλωνα Σμύρνης από περιπέτειες

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Απόλλωνας και με την ισοφάρισε στο 81′ μείωσε στον έναν βαθμό τη διαφορά του από τη Λαμία και την προτελευταία θέση, η οποία οδηγεί στα μπαράζ παραμονής στη Super League Interwetten.

Ισορροπημένο το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του, με τον Βόλο να παίρνει το προβάδισμα στο 59′ με τον Φερνάντες και τον Ντάουντα να ισοφαρίζει στο 81′. Μάλιστα, ο Απόλλωνας θα μπορούσε να πάρει και το τρίποντο, αλλά σπατάλησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Το παιχνίδι άρχισε με τις δύο ομάδες να δίνουν καλό ρυθμό και τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις πρώτες ευκαιρίες.

Οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο 25λεπτο ,αλλά κάπου εκεί οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν κάπως και κατάφεραν να ισορροπήσουν την κατάσταση, όχι όμως να γίνουν και απειλητικοί ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του β’ μέρους η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ίδια με αυτή στο φινάλε του πρώτου, αρκετά λάθη εκατέρωθεν και αργός ρυθμός δηλαδή, αλλά στο 59′ ήρθε το γκολ και ήταν για τον Βόλο.

Ο ίδιος παίκτης στο 71′ πήγε και για το 0-2 αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά την εκτέλεση φάουλ και την επέμβαση του Σόρτσαν, για να αντιδράσει τελικά ο Απόλλων και να φτάσει στην ισοφάριση στο 81′, όταν ο Βιτλής έκανε ωραία σέντρα και ο Ντάουντα με κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων: Απόλλων Σμύρνης (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Σόρτσαν, Ντεντάκης, Βιτλής, Μπρούνο Άλβες (73’ Φερνάντες), Ντομίνγκες, Ρόγκνε, Κάστρο (73’ Τσίμπσα), Μαρτίνες (86’ Κραγιόπουλος), Φατιόν, Σλίβκα (60’ Εμπακογκού), Ντάουντα Στον πάγκο έμειναν οι: Κότσαρης, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Πουρίτα (77’ Κορέα), Σιέλης, Άλχο, Γκιουλέν, Μεταξάς (60’ Ριένστρα), Φερνάντες (88’ Τριανταφύλλου), Ρεγκατέν, Ροσέρο, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ Στον πάγκο έμειναν οι: Παπαδόπουλος, Φεράρι, Ρίνερ, Λογαράς

Δείτε highlights του αγώνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments