Αθλητισμός

Basket League: Μάχη… τετράδας στην Πάτρα, ντεμπούτο Βόβορα στο Λαύριο

Basket League: Μάχη… τετράδας στην Πάτρα, ντεμπούτο Βόβορα στο Λαύριο
Στο «Δημήτρης Τόφαλος» διεξάγεται η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική, με την οποία συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου η Basket League

Στο «Δημήτρης Τόφαλος» διεξάγεται η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική, με την οποία συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου η Basket League.

Προμηθέας και ΑΕΚ «διασταυρώνουν τα ξίφη» τους το βράδυ της Κυριακής (17/4, 20:00), στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 22η ημέρα, με… «έπαθλο» την τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Εκεί βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ, η οποία έχει προβάδισμα ενός βαθμού σε σχέση με τους Αχαιούς, οι οποίοι καλούνται να επικρατήσουν με διαφορά πέντε πόντων του «Δικεφάλου», προκειμένου να ευνοούνται σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς ηττήθηκαν στον α΄ γύρο στα Άνω Λιόσια με 81-77.

Στο μεταξύ, λίγες ώρες νωρίτερα (17/4, 17:00) ο -κάτοχος του τίτλου- Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο κλειστό του Λαυρίου την τοπική ομάδα και θα επιδιώξει να αφήσει πίσω του την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, στο ντεμπούτο του Γιώργου Βόβορα στον «πράσινο» πάγκο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 45χρονος τεχνικός είδε την «πόρτα της εξόδου» από την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» στις 4 Ιανουαρίου 2021, την επομένη της ήττας του Παναθηναϊκού στο ίδιο γήπεδο από το Λαύριο με 92-82. Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι ο Βόβορας θα έχει πλάι του ως βοηθό τον μέχρι πρότινος τεχνικό του Λαυρίου, Χρήστο Σερέλη και αυτό από μόνο του θα αποτελέσει μεγάλο ενδιαφέρον.b

Από την πλευρά του, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός ολοκληρώνει το Σάββατο (16/4, 20:00) κόντρα στη Λάρισα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ένα απαιτητικό εξαήμερο, στη διάρκεια του οποίου αντιμετώπισε επίσης τον Παναθηναϊκό (11/4) και τον Προμηθέα (14/4), έχοντας στο μυαλό του τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague με τη Μονακό που αρχίζει τη Μεγάλη Τετάρτη.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ των ανδρών έχουν ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4

ΠΑΟΚ 17:00 ΠΑΟΚ-Απόλλων Π. (Πιτσίλκας-Κάρδαρης-Θεονάς)

Ιβανώφειο 17:00 Ηρακλής-Κολοσσός Ρ. (Παπαπέτρου-Σταματόπουλος-Τσιμπούρης)

«Α. Παπανδρέου» 17:00 Περιστέρι-Άρης (Πουρσανίδης Γ.-Ζαχαρής-Καρπάνος)

ΣΕΦ 20:00 Ολυμπιακός-Λάρισα (Συμεωνίδης-Δαρλαμήτσος-Κωνσταντινόπουλος)

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/4

Λαυρίου 17:00 Λαύριο-Παναθηναϊκός (Κορομηλάς-Τζιοπάνος-Κοϊμτζόγλου)

«Δ. Τόφαλος» 20:00 Προμηθέας Π.-ΑΕΚ (Τσαρούχα-Τσολάκος-Κατραχούρας)

Ρεπό: Ιωνικός Νικαίας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments