Αθλητισμός

Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1: Βαθμός παραμονής για τους Περιστεριώτες

Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1: Βαθμός παραμονής για τους Περιστεριώτες
Ο βαθμός της ισοπαλίας φέρνει πιο κοντά τους γηπεδούχους στην παραμονή και οι Κρητικοί ανέβηκαν εκ νέου στην έβδομη θέση

Την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα εξασφάλισε και μαθηματικά ο Ατρόμητος που αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στο Περιστέρι με τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική των play out.

Oι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν γρήγορα το σκορ: Στο 10ο λεπτό ο Κουλούρης προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα που έδειχνε να ελέγχει ο Επασί, ωστόσο, ο γκολκίπερ του ΟΦΗ επιχείρησε να διώξει με το ένα χέρι και ο Κλωναρίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντιπάλου του κι «έγραψε» το 1-0.

Η “απάντηση” των φιλοξενούμενων ήρθε στο 48΄. Ο Λάμπρου τροφοδότησε τον Μπαλογιάννη που μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά έδωσε με τη σειρά του στον Λουίζ Φελίπε κι ο τελευταίος από κοντά έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Χαρίσης, Έρλινκμαρκ, Μουνίθ (83΄ Σπιριντόνοβιτς), Κλωναρίδης (68΄ Ροτάριου), Καρτάλης (68΄ Αλιμπεκ), Κουλούρης

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τοράλ (39΄ Μπουζούκης), Μεγιάδο, Νέιρα, Φελίπε, Τσιλιανίδης (68΄ Στάικος), Λάμπρου (77΄ Γιαννούλης)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments