Αθλητισμός

Πόλο γυναικών: Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός

Πόλο γυναικών: Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός
Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης επιβλήθηκαν 14-7 της Γλυφάδας στον τελικό και σήκωσαν το τέταρτο Κύπελλο της ιστορίας τους

Ο Ολυμπιακός, κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας το 4ο Κύπελλο της ιστορίας του, επικρατώντας με 14-7 της Γλυφάδας και τώρα μένει μόνο το Πρωτάθλημα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι η πρωτάρα σε τελικό Γλυφάδα άντεξε ουσιαστικά για ένα οκτάλεπτο απέναντι στον πανίσχυρο αντίπαλό του.

Η Γλυφάδα βρέθηκε πίσω 3-0 στο ξεκίνημα του τελικού, όμως έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο έχοντας ισοφαρίσει σε 3-3, Όμως ένα 5-0 για τον Ολυμπιακό στο 2ο οκτάλεπτο έφερε το σκορ στο 8-5.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε το ημίχρονο στο 8-4, η Γλυφάδα μείωνε μέχρι τα τρία γκολ, αλλά με ένα νέο ξέσπασμα στο 4ο οκτάλεπτο, έφθασαν τη διαφορά στο τελικό 14-7.

Η Έλενα Ξενάκη ήταν η πρώτη σκόρερ με επτά γκολ και ανακηρύχθηκε η MVP της διοργάνωσης.

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου, που έπαιξε μόνο στον τελικό κάτω από την εστία του Ολυμπιακού, αναδείχθηκε κορυφαία τερματοφύλακας στο τουρνουά.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-5, 2-1, 1-5

ΑΝΟ Γλυφάδας (Θεόδωρος Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Κλαψιανού, Γκίλλα 1, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου 2, Αντωνιάδη 1, Κολιτσοπούλου, Κούλχας 1, Φουντωτού, Βόγκα, Κοντογιάννη 1, Καρίτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

Ολυμπιακός (Αλεξάνταρ Τσιριτς): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Σλίκινγκ, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Ξενάκη 4, Σιούτη1, Πλευρίτου Μ. 1, Χαλδαίου, Πλευρίτου Β. 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τριχά, Δρακωτού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments