Lifestyle

Renée Zellweger: Θέλει να γίνει το remake της Bridget Jones

Renée Zellweger: Θέλει να γίνει το remake της Bridget Jones

Πηγή Φωτογραφίας: Female First

Renée Zellweger: Η ηθοποιός μίλησε για τον αγαπημένο της ρόλο και την επιθυμία της για ακόμα μια Bridget Jones ταινία.

Η Renée Zellweger θέλει -όσο και οι fans της- να υποδυθεί ξανά τον ρόλο που την μάθαμε όλοι καλύτερα. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή ‘The Jess Cagle Show’, θα ήθελε να γυρίσει ακόμα μια ταινία με την Bridget Jones.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renée Kathleen Zellweger (@renee__zellweger_)

Απαντώντας στην ερώτηση για το εάν υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει κάποιο σίκουελ της δημοφιλούς ταινίας, η σταρ είπε πως “ελπίζω. Εννοώ, είναι διασκεδαστικό κι είναι κι εκείνη πολύ διασκεδαστική”. Όπως εξήγησε “μου αρέσει να μπαίνω στη θέση της. Με κάνει να γελάω κάθε μέρα στο σετ για τις επιλογές που κάνουμε και πόσο παράξενες μπορούμε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες γύρω της. Είναι πολύ διασκεδαστικό”.

Η 52χρονη ηθοποιός είχε υποδυθεί την Bridget Jones για πρώτη φορά το 2001 στην ταινία ‘Bridget Jones’s Diary’ με την ταινία να σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία και να χαρίζει στην ηθοποιό την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ το 2002. Το 2004 είχε υποδυθεί ξανά τη δημοφιλή ηρωίδα στο σίκουελ της ταινίας ‘Bridget Jones: The Edge of Reason’ ενώ το 2016 είχε κάνει και την τρίτη ταινία ‘Bridget Jones’s Baby’, μια ταινία που συγκέντρωσε συνολικά 212 εκατομμύρια δολάρια.

“Την βρίσκω πολύ αξιαγάπητη, την ενοχλητική αποφασιστικότητά της. Την αγαπώ. Και πιστεύω ότι είναι πολύ σπάνιο να ακολουθείς ένα χαρακτήρα σε διαφορετικές φάσεις της ζωής του” πρόσθεσε η ηθοποιός επισημαίνοντας πως “κατά κάποιο τρόπο τη βρίσκουμε προσιτή γιατί βίωνε εκείνη την εποχή τις δικές μας εμπειρίες. Ελπίζω να γίνει μια ταινία. Η Helen έχει γράψει ακόμα ένα βιβλίο, οπότε μπορεί”.

Η Zellweger μπορεί να έγινε γνωστή ως Bridget Jones όμως την είδαμε πρώτη φορά στο πλευρό του Tom Cruise στην ταινία ‘Jerry Maguire’. “Ήταν περίεργο, πιστεύω, όχι αθώο. Δεν ήμουν αθώα, αλλά δεν έδινα σημασία σε ορισμένα πράγματα, κάτι που με βοηθούσε. Ζούσα κατά κάποιο τρόπο τις εμπειρίες βαθιά και δεν ανησυχούσα για το τι θα πει ο κόσμος και πως έβλεπαν τα πράγματα” είπε για τις αρχές της καριέρας της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments