Ζώδια

Ζώδια 17 Απριλίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια 17 Απριλίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια 17 Απριλίου: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών.

Κριός

Λίγο πριν εγκατασταθεί στο ζώδιό σου ο Άρης, κάνει μία στάση στους Ιχθείς. Ένα ζώδιο που έχει να κάνει με εκείνο το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που μιλάει για παρασκήνιο, μυστικά και κρυφές καταστάσεις. Έτσι, είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια γεγονότα που συνέβησαν πίσω από την πλάτη σου, επηρεάζοντας την ψυχολογία σου και δημιουργώντας σου την ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους κι απ’ όλα. Από την άλλη, κι εσύ μπορεί να θελήσεις να κάνεις πράγματα, κυρίως ερωτικού περιεχομένου, που να έχουν ένα στοιχείο “παρανομίας”.

Σε συνδυασμό με την πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιό σου στις 16 του μήνα, να περιμένεις σίγουρα αποκαλύψεις! Ο Ερμής από την άλλη μπαίνει στον Οίκο που βλέπουμε τα οικονομικά και αυτό σημαίνει ότι το μυαλό σου θα περιστρέφεται γύρω από αυτά. Δεν λέω ότι θα έχεις και έξοδα, απλώς ότι το μυαλό σου θα περιστρέφεται γύρω από αυτά. Ένα τελευταίο σενάριο είναι να ρίξεις μία ματιά και στις προσωπικές σου αξίες, αν αξίζει δηλαδή να τις υπηρετείς πλέον ή όχι.

Ταύρος

Έχεις και εσύ μερίδα του λέοντος αυτήν την εβδομάδα, καθώς ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου και αυτό θα σε κάνει πιο ομιλητικό, το μυαλό σου θα έχει περισσότερε ιδέες, σπίρτο αναμμένο θα είσαι, τουλάχιστον όσον αφορά το νοητικό επίπεδο. Πολύ πιθανό είναι, να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο (ξέρω δεν είναι το καλύτερό σου, αλλά χρειάζεται κάποιες φορές). Το πέρασμα του Άρη στους Ιχθείς, σηματοδοτεί μια περίοδο που αναλαμβάνεις δράση για να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους και τις επιθυμίες σου.

Παράλληλα, μπορεί να δεις τους κόπους σου να αναγνωρίζονται, όχι σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά πρακτικώς. Κινητικότητα θα υπάρχει και σε θέματα συλλογικής δράσης ή σε επίπεδο φίλων, όπου αφιερώνεις αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου επειδή σε ευχαριστεί, ενώ μην ξεχνάς πόσο σου έχω πει ότι ευνοείσαι αυτήν την περίοδο στον συγκεκριμένο τομέα.

Δίδυμοι

Ο Άρης από τις 16 του μήνα θα βρίσκεται στους Ιχθείς, σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου το οποίο αφορά στη δημόσια εικόνα σου, την καριέρα, αλλά και τις σχέσεις σου με άτομα τα οποία, με κάποιον τρόπο, έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν τη ζωή σου. Μπορεί λοιπόν οι σχέσεις σου, να έχουν σκαμπανεβάσματα και να προκύψουν συγκρούσεις που να σε επηρεάσουν ψυχολογικά. Καλό θα είναι να ελέγξεις τα νεύρα σου, γιατί έχεις την τάση για ξεσπάσματα που θα σε κάνουν να χάσεις το δίκιο σου. Ε! Τι να κάνουμε, θεός του πολέμου είναι αυτός και από όπου περάσει φέρνει και μικροπροβληματάκια.

Τώρα, στον γάμο σου θα βγουν; Στην καριέρα σου; Πάντως, σε αυτά τα δύο θα δεις τα θεματάκια. Ο Ερμής τώρα, που μπαίνει στο προηγούμενο ζώδιο απο το δικό σου, θα σε κάνει πιο καχύποπτο, να θέλεις να πεις μυστικά ή να μάθεις τι λένε για σένα και αυτό θα σε κάνει και πιο ανήσυχο και θα ταράξει την εσωτερική σου γαλήνη. Προσπάθησε να φανείς ψύχραιμος, γιατί όλα κάποια στιγμή μαθαίνονται, οπότε μη σκας.

Καρκίνος

O Άρης μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που για εμάς έχει να κάνει με τον Οίκο του εξωτερικού και των ταξιδιών, αλλά και των στόχων μας. Η αισιοδοξία μας θα αυξηθεί και θα έχουμε τη διάθεση να ξαναπαίξουμε το παιχνίδι του έρωτα και να κυνηγήσουμε τις φιλοδοξίες μας. Εξελίξεις μπορεί να προκύψουν και σε κάποιο νομικό ζήτημα, ενώ ένα ταξιδάκι με το ταίρι μας ή και μόνοι μας είναι απ’ τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε το επόμενο διάστημα. Και τώρα που είπα για ταξίδι, μήπως κάποιοι απο εμάς έχουμε φύγει ήδη για ξένα μέρη; Μοιράζομαι αυτήν την προσωπική πληροφορία, για να δείτε και την αξία της πρόβλεψης.

Είμαι λοιπόν ένας από τους Καρκίνους που όντως έφυγα για ξένα μέρη, όμως εννοείται πως δε χαθεί η επικοινωνία μας, καθώς ζούμε στον θαυμαστό κόσμο του ίντερνετ και όλα είναι πιο εύκολα!

Μια χαρά μας ταιριάζει η νέα θέση του Ερμή που περνάει στον Ταύρο, αφού στο επόμενο διάστημα θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε πώς ακριβώς πρέπει να κινηθούμε προκειμένου να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Οι φίλοι μας, όπως και οι άνθρωποι με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές αντιλήψεις και ενδιαφέροντα, θα είναι πολύ σημαντικοί αυτή την περίοδο, αφού θα θέλουμε να λειτουργήσουμε μέσα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο που αφενός θα μας δημιουργεί μεγαλύτερη ασφάλεια και αφετέρου θα μπορέσουμε να μιλήσουμε ελεύθερα για τις ιδέες μας.

Λέων

Ο Άρης περνάει σε έναν τομέα που σχετίζεται με το σεξ ως βαθύτερη ένωση, κάνοντας τα πράγματα πιο περίπλοκα σε σχέση με τον τρόπο που συνηθίζεις να τα αντιμετωπίζεις. Την ίδια στιγμή αυξάνει το άγχος σου όσον αφορά στα οικονομικά σου, και κυρίως στις υποχρεώσεις σου απέναντι σε εφορίες και Τράπεζες, ενώ μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις, είτε για οικονομικές διαφορές που έχεις με τον σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη σου, είτε για κάποια κληρονομικά ζητήματα με αλλά συγγενικά σου πρόσωπα.

Ο Ερμής περνάει από σήμερα στον Ταύρο για να δημιουργήσει μια κινητικότητα στα επαγγελματικά σου θέματα αλλά και στην κοινωνική σου ζωή. Έτσι, ξεκινάει μια περίοδος που μπορείς να κάνεις συζητήσεις για μια προαγωγή ή να μιλήσεις για τα όνειρά σου, απλώς θα πρέπει να είσαι προσεκτικός να στηριχτείς αποκλειστικά στις δυνατότητές σου και όχι στις αδυναμίες των άλλων. Γενικότερα, θα πρέπει να είσαι όσο πιο σωστός γίνεται το επόμενο διάστημα, αφού μπορεί να κριθείς ακόμα και για το παραμικρό, κάτι που είμαι σίγουρος ότι είναι το τελευταίο που θέλεις.

Παρθένος

Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, ο τομέας της ζωής σου που θα δεις αλλαγές ικανές να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου, δεν είναι άλλος από αυτόν των σχέσεων και των συνεργασιών. Προφανώς και το ενδεχόμενο να προκύψει μια σχέση στη ζωή σου είναι ιδιαίτερα πιθανό, ωστόσο μια από τις βασικές επιπτώσεις που έχει η συγκεκριμένη θέση, είναι οι εντάσεις και τα νευράκια που μπορεί να προκύψουν σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, αφού γίνεσαι αποδέκτης του εκνευρισμού των άλλων – ίσως επειδή δείχνεις να μην τους υπολογίζεις τόσο (βάζεις και εσύ το χεράκι σου λίγο, Παρθένος είσαι μην ξεχνιόμαστε!) .Σημείωσε ότι ο Δίας από τη θέση που είναι, συνεχίζει και ευνοεί τα ερωτικά και, με τον Ποσειδώνα παρέα, μπορεί να φέρει ονειρεμένα αποτελέσματα.

Ο Ερμής, που από σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο σού ταιριάζει γάντι, αφού προωθεί την πρακτικότητα που για εσένα είναι… «αρετή» και σου δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας που σε χαλαρώνει και σου επιτρέπει να ασχοληθείς με πιο χαρούμενα πράγματα. Έτσι, θα μπορέσεις να εστιάσεις περισσότερο στα ερωτικά σου, σε κανένα ταξιδάκι ενώ ταυτόχρονα ευνοεί και νομικά ζητήματα, θέματα που μπορεί να σχετίζονται με την εκπαίδευσή σου, αλλά και τις εμπορικές συναλλαγές.

Ζυγός

Ο Άρης, με την είσοδο του στους Ιχθείς, σηματοδοτεί εξελίξεις και γεγονότα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Η πίεση που μπορεί να δεχτείς, θα επηρεάσει τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, ωστόσο, κατά τ’ άλλα, μπορεί να αποδειχτεί ένα πολύ παραγωγικό διάστημα κατά το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις τις βάσεις για να απλοποιήσεις διαδικασίες και να οργανώσεις καλύτερα τη δουλειά σου. Μην παραμελήσεις τον τομέα της υγείας σου, ενώ αν αποφασίσεις να βάλεις νέες ασχολίες στην καθημερινότητά σου ή να μπεις σε κάποιο πρόγραμμα διατροφής, παρόλο που είναι ευνοϊκό διάστημα, θα πρέπει να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να το ακολουθήσεις πιστά.

Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο, θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς πονηρά και να βρεις διαισθητικά τις λύσεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την πίεση την οποία δέχεσαι. Είναι μια περίοδος που μπορείς να επαναδιαπραγματευτείς κάποια πράγματα μέσα στο γάμο σου ή σε μια συνεργασία, αφού μπορείς να μιλήσεις με λεπτομερή και ατράνταχτα επιχειρήματα που θα πείσουν τους άλλους και θα τους φέρουν στα νερά σου.

Σκορπιός

Εν μέσω άνοιξης ο Άρης περνάει στο φιλικό σου ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή! Η χαρά, ο ενθουσιασμός, το φλερτ, όλα προμηνύουν ένα διάστημα πολύ ευχάριστο και άκρως δημιουργικό, αφού θα βρεις τον τρόπο να εκτονώσεις τον πλούσιο συναισθηματικό σου κόσμο. Επίσης, το ενδιαφέρον σου στρέφεται και στις σχέσεις με τα παιδιά σου, που μπορεί να περάσουν από κάποια κύματα στα οποία θα πρέπει να αποδείξεις πόσο καλός καπετάνιος είσαι.

Ο Ερμής που περνάει στο ζώδιο του Ταύρου θα σου δώσει τη δυνατότητα να συζητήσεις με το ταίρι σου και άλλους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι τα θέματα που σε απασχολούν και θα σε βοηθήσουν να σχηματίσεις μια καλύτερη άποψη για το πώς μπορείς να τα χειριστείς καλύτερα. Γενικότερα, είναι μια περίοδος που η γνώμη των άλλων μπορεί να σου φανεί χρήσιμη, γι’ αυτό προσπάθησε να έχεις τα αφτιά σου ανοιχτά και τη διάθεση να είσαι ανοιχτός σε συμβουλές, αλλά ακόμα και στην κριτική.

Τοξότης

Ο Άρης περνάει στους Ιχθείς και αυτό κάνει τον… Οίκο σου και τους οικείους σου κόκκινο πανί! Δε σημαίνει ότι σώνει και ντε βγαίνουν τα μαχαίρια, όσο το ότι εκεί ξοδεύεις την ενέργεια σου, εκεί στρέφεις το ενδιαφέρον σου και αν δεν το στρέψεις, θα σου το στρέψουν. Βέβαια, δε θα λείψουν τα δράματα και, σε κάποιες περιπτώσεις, οι ρήξεις για θέματα που μπορεί να αφορούν τη λειτουργία της οικογένειας ή κάποιες διαφορές σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας.

Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και θα σου δώσει τη δυνατότητα να βρεις πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Θα μπορέσεις να λειτουργήσεις πιο οργανωμένα και θα ασχοληθείς επίμονα, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, με πράγματα που ως τώρα παραμελούσες. Κι επειδή «όποιος ψάχνει βρίσκει», προφανώς και θα ανακαλύψεις λάθη ή παραλείψεις άλλων, όμως, μην αρχίσεις να γίνεσαι επικριτικός επειδή ξαφνικά θυμήθηκες να ασχοληθείς.

Αιγόκερως

Ο Άρης περνάει στους Ιχθείς, στον τομέα εκείνον του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις πληροφορίες αλλά και τα ταξίδια, φέρνοντας κινητικότητα στους παραπάνω τομείς. Έτσι, το επόμενο διάστημα θα νιώσεις την έντονη την ανάγκη να μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος, κυρίως με τα αδέλφια σου, ή προβλήματα που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό με κάποιους γείτονες. Πρόσεξε μόνο να μπεις προετοιμασμένος στη “μάχη”, γιατί ενδέχεται να πεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις.

Το πέρασμα του Ερμή στον επίσης γήινο Ταύρο, είναι μια θέση που σε ευνοεί, αφού φέρνει πρακτικές λύσεις στα σχέδιά σου. Η σκέψη σου θα είναι πιο θετική, δημιουργική και αισιόδοξη κι αυτό από μόνο του είναι κάτι πολύ σημαντικό για να πάρουν τα πράγματα την πορεία που θέλεις. Είναι πολύ καλή περίοδος για να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου, αφού μπορείς να μιλήσεις από καρδιάς και να πεις αυτά που νιώθεις. Προσπάθησε μόνο να μην ξεχάσεις ότι κι αυτός που έχεις απέναντί σου, έχει τη δική του αξία και τις δικές του ανάγκες, κι αν δεν τον ακούσεις ή αν τον υποτιμήσεις, δε θα καταφέρεις κάτι.

Υδροχόος

Ο Άρης σε αφήνει σιγά σιγά να χαλαρώσεις περνώντας στο ζώδιο των Ιχθύων, νιώθοντας παράλληλα την ενέργειά σου το επόμενο διάστημα να μειώνεται. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να αφορούν κυρίως την οικογένεια ή κάποια θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να τα κουβαλάς καιρό. Τα πάνω κάτω στο πορτοφόλι σου μπορεί να είναι διαρκείς και μεγάλα, γι’ αυτό φρόντισε να διαχειριστείς με πλάνο και σύνεση τα οικονομικά σου. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να διαπραγματευτείς και κάποιες συμφωνίες.

Το πέρασμα του Ερμή τώρα στο ζώδιο του Ταύρου, έρχεται να σε βοηθήσει να συζητήσεις θέματα με την οικογένειά σου που σας απασχολούν όλους. Αν υπάρχουν πράγματα που σε πιέζουν και συναισθήματα τα οποία έχεις καταπιέσει, τώρα είναι η ευκαιρία να τα εκφράσεις και να απαλλαγείς από αυτά. Όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν ανήκουν εκεί, δεν μπορείς να τα αφήνεις να επηρεάζουν το παρόν σου ανεξέλεγκτα.

Ιχθείς

Ο Άρης έρχεται στο ζώδιό σου για να σε φορτίσει με την ενέργειά του. Ναι, μπορεί να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα διαρκές τρέξιμο, αφού θα προκύπτουν διαρκώς θέματα που θα καλείσαι να διαχειριστείς, όμως θα νιώθεις ότι έχεις και την ενέργεια να ανταπεξέλθεις. Παράλληλα, ο πλανήτης της λίμπιντο και της σεξουαλικής ορμής, έρχεται να αυξήσει τη διάθεσή σου και να σε κάνει να κυνηγήσεις το αντικείμενο του πόθου σου πιο έντονα, αλλά πάντα με τον τρόπο σου. Ο παρορμητισμός σου και ο θυμός είναι δύο πράγματα που θα πρέπει να ελέγξεις τώρα που γίνεσαι ταύρος, για να δείξεις τις ικανότητές σου και να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου.

Μιας και είπα για Ταύρο, ο Ερμής περνάει σήμερα στον Ταύρο και ξεκινάει μια περίοδος με πολλές και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες, ενώ οι άνθρωποι που γνωρίζεις το επόμενο διάστημα, σου δημιουργούν μια αίσθηση ασφάλειας. Οι κεραίες σου είναι τεντωμένες (δεν περίμενα και κάτι λιγότερο από εσένα) για να πιάσουν κάθε πληροφορία που μπορεί να σου φανεί χρήσιμη. Είναι επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία να προωθήσεις τα επιχειρηματικά σου σχέδια, αλλά και να προγραμματίσεις (ή να πραγματοποιήσεις) κάποια σύντομα ταξίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments