Διεθνή

Ουκρανία: Σκοτώθηκε ο 35ος Ρώσος Συνταγματάρχης – Στους 20.600 οι νεκροί Ρώσοι λένε οι Ουκρανοί

Ουκρανία: Σκοτώθηκε ο 35ος Ρώσος Συνταγματάρχης – Στους 20.600 οι νεκροί Ρώσοι λένε οι Ουκρανοί

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Mail

Ο Πούτιν έχει χάσει μέχρι στιγμής 8 στρατηγούς και τουλάχιστον 35 συνταγματάρχες - αν και οι πραγματικοί αριθμοί μπορεί να είναι υψηλότεροι

Η Ρωσία έχασε τον 35ο Συνταγματάρχη της από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία, η οποία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι οι ρωσικές απώλειες πολέμου έφτασαν τους 20.600 νεκρούς 

Ο συνταγματάρχης Ιβάν Γκρίσιν, διοικητής της 49ης ταξιαρχίας αντιαεροπορικών πυραύλων, σκοτώθηκε κοντά στο Χάρκοβο .

Η είδηση ​​έρχεται εν μέσω αναφορών από το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ότι 20.600 Ρώσοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο.

Εν τω μεταξύ, ο νεότερος γνωστός στρατιώτης στην εκστρατεία, που επίσης σκοτώθηκε, αναγνωρίστηκε μόνο από το DNA του.

Ο Ρομάν Ακίμοφ, 18 ετών, από την περιοχή του Κρασνογιάρσκ στη Σιβηρία, «πέθανε ηρωικά ενώ εκτελούσε το στρατιωτικό του καθήκον κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης για την απελευθέρωση του Ντονμπάς», δήλωσε η τοπική περιφέρειά.

Στους γονείς τους, οι οποίοι ενημερώθηκαν τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατό του, απονεμήθηκε με εντολή Πούτιν το “Τάγμα του Θάρρους”

Τα ακρωτηριασμένα λείψανά του αναγνωρίστηκαν μόνο με DNA και χρειάστηκαν τρεις εβδομάδες μέχρι να ενημερωθούν οι γονείς του για τον θάνατό του.

Ο Πούτιν έχει χάσει τώρα οκτώ στρατηγούς και τουλάχιστον 35 συνταγματάρχες – αν και οι πραγματικοί αριθμοί μπορεί να είναι υψηλότεροι. Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι η Ουκρανία στοχεύει ειδικά τους κορυφαίους της ρωσικής στρατιωτικής διοικησης για να υπονομεύσει το ηθικό στις ρωσικές δυνάμεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments