Αθλητισμός

Euroleague: Πανέτοιμος για το πρώτο βήμα κόντρα στη Μονακό

Euroleague: Πανέτοιμος για το πρώτο βήμα κόντρα στη Μονακό
Το πρώτο βήμα για το Final Four θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Μονακό στο κατάμεστο ΣΕΦ στις 21:00

Το πρώτο βήμα για το Final Four θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Μονακό στο κατάμεστο ΣΕΦ στις 21:00 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στα πλέι οφ της Euroleague, με τους «ερυθρόλευκους» να αναζητούν το 1-0, ώστε να πάρουν από νωρίς το πλεονέκτημα.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ διαιτητές θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Εμίλιο Πέρεθ και Μίλαν Νέντοβιτς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε πριν το παιχνίδι είπε τα εξής: “Πρέπει να παλέψουμε, όπως κάνουμε όλη τη χρονιά. Να δώσουμε μάχη σε όλες τις φάσεις που διεκδικείται η μπάλα, στα ριμπάουντ, στην ένταση του παιχνιδιού. Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που είναι πρώτη σε κατοχές στο transition σε όλη την Ευρωλίγκα”.

EUROKINISS

Ενώ από την πλευρά του ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε: “Επιβάλλεται να δείξεις την θέληση και την αποφασιστικότητα ως ομάδα μέσα στην έδρα σου. Ειδικά τώρα που είναι το πρώτο παιχνίδι και για εμένα το πιο σημαντικό, καθώς πρέπει με την αποφασιστικότητά σου και την δυναμική σου να κάνεις  τον αντίπαλο να πιστέψει πως δεν έχει καμία ελπίδα. Ότι εσύ έχεις το πάνω χέρι και εσύ θα κρίνεις τη σειρά”.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Ρεάλ θα υποδεχτεί τη Μακάμπι (22:00) επίσης στο Game 1 της σειράς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments