Αθλητισμός

Συμφωνία Παρί Σεν Ζερμέν με Πογκμπά

Συμφωνία Παρί Σεν Ζερμέν με Πογκμπά
Ο Πολ Πογκμπά θα φύγει το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Πολ Πογκμπά θα φύγει το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του ισπανικού «Todofichajes», ο Γάλλος σταρ αποφασίσει να μην επιστρέψει στην Ιταλία και στους Γιουβέντους, αποδεχόμενος την πρόταση της πρωταθλήτριας Γαλλίας για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Η Γιουβέντους θέλει να εντάξει ξανά στο δυναμικό της τον 30χρονο Γάλλο μέσο, ​​το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται με τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν, έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον μάνατζερ του, όπως σχετικά υποστηρίζει το σχετικό δημοσίευμα, καθώς του πρόσφερε. το καλύτερο συμβόλαιο, δίνοντας ένα ποσό λίγο κάτω από 500.000 λίρες την εβδομάδα.

Πογκμπά

Δεν παραχωρείται ο Καντέ

Ο Νκολό Καντέ μπορεί να είναι στα μεταγραφικά σχέδια της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά θα υπογράψει μέσα στον επόμενο μήνα το νέο συμβόλαιο του με την Τσέλσι, καθώς είναι από τις βασικές επιλογές του Τόμας Τούχελ για την ενδεκάδα των «μπλε».

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ η ομάδα του Παρισιού προσέγγισε την Τσέλσι για τον Γάλλο σταρ, αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα συμφώνησε σε διετή επέκταση του συμβολαίου του, έως το καλοκαίρι του 2025. Μετά τον Καντέ η διοίκηση της Τσέλσι θα κινηθεί για την επέκταση της συνεργασίας της και με τον Ζορζίνιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments