Αθλητισμός

Euroleague: Να κάνει το δεύτερο βήμα για το Βελιγράδι

Euroleague: Να κάνει το δεύτερο βήμα για το Βελιγράδι
Ένα βήμα πιο κοντά στο final-4 του Βελιγραδίου θέλει ιδανικά να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του επί της Μονακό

Ένα βήμα πιο κοντά στο final-4 του Βελιγραδίου (19-21 Μαΐου) θέλει ιδανικά να βρίσκεται ο Ολυμπιακός το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (22/4), μετά την ολοκλήρωση του Game 2, με τη Μονακό, στο ΣΕΦ, για τα πλέι οφ της Euroleague. Εξάλλου, το πρώτο το έκανε την Μεγάλη Τετάρτη (20/4), όταν επικράτησε με 71-54 των Μονεγάσκων στο Game 1.

Το τζάμπολ έχει οριστεί για τις 19:00, και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα και πάλι κατάμεστο! Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν ο έμπειρος Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ και ο Λιθουανός Γκίτις Βίλιους. Τον αγώνα θα μεταδώσει «ζωντανά» το NOVASPORTS PRIME.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό όσον αφορά σε τραυματίες αποτελεί η περίπτωση του Χασάν Μάρτιν, ο οποίος έχασε τον πρώτο προημιτελικό εξαιτίας αιματώματος στην έξω επιφάνεια του δεξιού μηρού. Όπως τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην Media Day την Πέμπτη (21/4), ο Αμερικανός σέντερ έχει παρουσιάσει μεγάλο οίδημα και δεν ήταν αισιόδοξος πως θα είναι έτοιμος ν’ αγωνιστεί στον δεύτερο αγώνα. Σε αυτήν την περίπτωση, πέραν του Μουσταφά Φαλ, θα κληθεί ξανά ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ να δώσει τον καλύτερο εαυτό του ως αναπληρωματικός ψηλός, όπως έπραξε και την Μεγάλη Τετάρτη με 7 ριμπάουντ, βοηθώντας την ομάδα του Πειραιά να κάνει το 1-0 στη σειρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments