Αθλητισμός

Προκρίθηκαν στο 5ο ματς Μπακς και Ουόριορς

Προκρίθηκαν στο 5ο ματς Μπακς και Ουόριορς

Πηγή Φωτογραφίας: GETTY IMAGES

Την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολής πήραν οι Μιλγουόκι Μπακς που επικράτησαν με 116-100 των Μπουλς στο Μιλγουόκι στο Game 5

Την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολής πήραν οι Μπακς που επικράτησαν με 116-100 των Μπουλς στο Μιλγουόκι στο Game 5 και έκαναν το 4-1 στη σειρά του πρώτου γύρου. Επόμενος αντίπαλος για τους πρωταθλητές είναι οι Μπόστον Σέλτικς που «σκούπισαν» τους Νετς, με τους «Κέλτες» να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Πρώτος σκόρερ για τα «ελάφια», που αγωνίστηκαν και πάλι χωρίς τον τραυματία Κρις Μίντλετον, ήταν και πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που σημείωσε 33 πόντους (11/13 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 11/14 βολές) ενώ είχε 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Πολύ καλός για ακόμη ένα ματς για τους Μπακς ο Μπόμπι Πόρτις με 14 πόντους και 17 ριμπάουντ ενώ 20 πόντους με 6/9 τρίποντα είχε ο Πατ Κόνατον.

Για τους «ταύρους», που ήταν χωρίς τους Ζακ ΛαΒίν και Άλεξ Καρούσο, ο Πάτρικ Γουίλιαμς είχε 23 πόντους και ο Νίκολα Βούτσεβιτς είχε 19 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Στους “4” της Δύσης οι Ουόριος

Στα ημιτελικά της Δύσης προκρίθηκαν οι Ουόριος (4-1) μετά τη νίκη τους με 102-98 επί των Νάγκετς στο Σαν Φρανσίσκο. Οι «πολεμιστές» θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση τον νικητή της σειράς μεταξύ των Γκρίζλις και των Γουλβς.

Οι Νάγκετς παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο στην έδρα των Ουόριορς και βρέθηκαν πραγματικά πολύ κοντά στη δεύτερη νίκη τους, που θα τους έδινε «φτερά» και ελπίδα. Image

Αλλά όλα πήγαν στράφι όμως στην τέταρτη περίοδο. Η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ «έσφιξε» την άμυνα, βρήκε τις κατάλληλες λύσεις και στο τέλος χαμογέλασε, φτάνοντας στη νίκη (102-98) και στην πρόκριση στα ημιτελικά της Δύσης με σκορ 4-1.

Ο Στεφ Κάρι ήταν ο καλύτερος παίκτης των νικητών, έχοντας 30 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5/11 τρίποντα, ενώ «X-Factor» ήταν ο Γκάρι Πέιτον ΙΙ με 15 πόντους και 6/8 σουτ από τον πάγκο, ενώ 15π. σημείωσε και ο Κλέι Τόμπσον.

Για το Ντένβερ ο Νίκολα Γιόκιτς είχε 30 πόντους, 19 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ο Κάζινς έκανε ρεκόρ στα Playoffs με 19 πόντους και ο Άαρον Γκόρντον είχε 15 πόντους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments