Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με Μπρινιόλι και Ρούμπεν στον “τελικό” με τον Άρη

Παναθηναϊκός: Με Μπρινιόλι και Ρούμπεν στον “τελικό” με τον Άρη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Κανονικά στην αποστολή με τον Άρη θα είναι οι Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Ρούμπεν Πέρεθ, καθώς ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν

Οι ενοχλήσεις που ένιωθαν τις προηγούμενες ημέρες ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι (λίγο πάνω απ’ το ισχίο) και ο Ρούμπεν Πέρεθ (χαμηλά στο πόδι), υποχώρησαν και ο τεχνικός των “πρασίνων” Ιβάν Γιοβάνοβιτς τους συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή του αυριανού (1/5, 19:00) «τελικού» με τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 6η αγωνιστική των play off.

Στον αντίποδα, εκτός αποστολής έμεινε ο Σωκράτης Διούδης, που ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο (πήρε τη θέση του ο Χριστογεώργος) ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Σάρλια, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Βαγιαννίδης και Λούντκβιστ. Η προπόνηση των πράσινων περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο», παιχνίδι στο μισό γήπεδο και τακτική.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Άρη: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Παναθηναϊκός:

Γιοβάνοβιτς: «Διαφορετικά τα ματς με τον Άρη φέτος, αλλά ο σκοπός ίδιος»

Στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό (και) το αυριανό παιχνίδι (1/5, 19:00) με τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 6η αγωνιστική των play off, στάθηκε ο προπονητής του «τριφυλλιού» Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV αναφέρθηκε με σεβασμό για τους «κιτρινόμαυρους» και την πορεία τους τα τελευταία χρόνια, ενώ επισήμανε πως αν κι όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος ήταν διαφορετικά ως προς την εξέλιξή τους, ο σκοπός για τον Παναθηναϊκό παραμένει ίδιος.

«Καταρχήν έχω σεβασμό απέναντι στην ομάδα του Άρη. Γιατί είναι μία ομάδα που τα τελευταία 2-3 χρόνια, πραγματικά πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα με πολύ καλό υλικό, με απαιτήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που παίζει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μαζί, με λίγες προσθήκες και κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο σοβαρή.

Είναι μία ομάδα που αγωνίζεται το ίδιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είτε εντός, είτε εκτός έδρας, έχει ένα επιθετικό στυλ παιχνιδιού και μία επιθετική σκέψη, με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Που σημαίνει πως το συγκεκριμένο ματς θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments